طرز تهیه سرکه سیب محلی در منزل

طرز تهیه سرکه سیب خانگی + خواص بیشمار آن

سیب

امام صادق(ع): اگر مردم می دانستند در سیب چیست، بیمارانشان را جز به آن درمان نمی کردند.

بدانید که سیب، بویژه، سودمندترین چیز برای قلب و مایه شست و شوی آن است.

سرکه

حضرت امیرالمومنین(ع): سرکه نیکو خورشتی است، زرداب را می شکند، صفرا را فرو می نشاند و قلب را زنده می کند.

و از همه مهمتر سرکه سیب که قصد داریم در این مقاله بطور مفصل در مورد آن صحبت کرده و از خواص بیشمار و طرز تهیه این نیکو خورشت بگوییم.

تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید که ان شاالله از سودمندی این بحث زیبا استفاده کامل را ببرید.

طرز تهیه سرکه سیب محلی داخل منزل :

برای فراهم نمودن سرکه بایستی از سیب های شیرین استفاده کرد.

بطوریکه در ابتدای کار آن ها را تمیز شسته و با چاقو به چند قسمت تقسیم کنید تا پوسیدگی آن زود اتقاق بیوفتد.

سیب را چرخ کرده و داخل بشکه بریزید و صبر کنید تا اندکی بعد نرم و له شوند.

در واقع سرکه سیب نیز مانند سرکه انگور تهیه می شود با این تغییر که داخل آن آب اضافه نمی کنید.

لطفا به این موارد توجه داشته باشید:

حتما از سیب شیرین استفاده کنید لذا مایع آن ترش نخواهد بود.

سعی کنید از سیب آبدار استفاده کنید، در حالت معمولی از هر یک کیلو سیب حدودا نیم کیلو سرکه می دهد.

اگر به اشتباه داخل ظرف سیب آب بیفزائید دوره تهیه سرکه طولانی میشود و سرکه دیرتر بعمل می آید.

طرز تهیه سرکه سیب محلی در منزل کاملا ساده و مفید

بررسی و خرید انواع سرکه سیب با کیفیت از دیجی کالا

خواص سرکه سیب خانگی :

از آنجایی که طبیعت سرکه به صورت سرد و خشک می باشد که اصلاح کننده آن روغن بادام شیرین و شیرینی های طبیعی است که خواص زیادی دارد.

درطب سنتی در بسیاری از نسخه ها، سرکه، عسل و یا از ترکیب این دو (سکنجبین یا سرکنگبین) استفاده می شود.

برخی از خواص سرکه سیب عبارتند از:

1- سرکه می تواند باکتری های موجود در سیستم گوارشی را نابود کند.

بطوری که اگر افرادی مشکلاتی از قبیل نفخ و دل درد داشته باشند به راحتی با مصرف سرکه سیب از بین می رود.

2- سرکه ترشح اسید معده را متعادل می سازد و از گاز معده جلوگیری می کند.

3- مصرف آن برای چاشنی غذا بسیار مفید است.

4- سرکه شستشو و تمیزی دندان را برای شما همراه دارد.

پایداری سرکه بسیار نامحدود است. لذا پس از گذر زمان اگر رسوب ببندد و یا کدر شود همچنان خاصیت دارد.

5- با استفاده از سرکه در کنار وعده های غذایی می توانید به رقیق شدن خون خود کمک کنید.

6- همچنین مصرف سرکه سبب دفع سموم، تجزیه چربی و کاهش چربی خون نیز می شود.

7- القای استفراغ با کمک سرکه سیب

اگر برخی مواد غذایی را خورده اید و به فاسد بودن آن ها مشکوک هستید.

سرکه سیب یک درمان خوب برای شماست که می توانید در خانه امتحان کنید.

سرکه سیب علاوه بر ضد باکتری بودن و توانایی رفع بعضی از علائم مسمومیت، بوی قوی و تندی دارد که می تواند در ایجاد حالت تهوع و استفراغ تعمدی به شما کمک کند.

برای این کار ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب را مصرف کنید.

8- براي اسكار و فرو رفتگي جوش در طب سنتي درمان هست ؟؟

سرکه سیب خانگی یک دوم استکان با اب مخلوط و با پنبه آرام بمالید روزانه یکباربرای یک هفته و روزی دوبار برای هفته دوم

مضرات سرکه های صنعتی :

همان گونه که میدانید سرکه تقلبی هم همانند تمامی مواد غذایی که به صورت سالم و تقلبی در بازار عرضه می شوند و در اختیار خریداران قرار داده می شود.

از این رو اگر میخواهید سرکه طبیعی بخرید حتما از مراکز مورد اعتماد خریداری نمائید.

سرکه های تقلبی اسید استیک دارند و قیمت آن نسبت به سرکه های طبیعی ارزان تر است و فقط مزه آن ترش است و خاصیت دیگری ندارند.

در این سرکه ها برای داشتن ماندگاری بیشتر، از مواد نگهدارنده استفاده می گردد.

آبلیمو و سرکه در چند سال اخیر به طور تقلبی تهیه میشود.

بجای استفاده از محصولات غذایی طبیعی از مواد شیمیایی برای تولید این محصول استفاده می شود که علاوه بر سودمند نبودنش بسیار ضرر هم دارد.

شرایط ماندگاری سرکه چگونه است؟

با توجه به اینکه سرکه طبیعت اسیدی دارد خود را حفظ می کند و نیازی به سرد کردن ندارد و مقاومت آن نامحدود است.

لذا برای نگهداری سرکه بایستی از ظرف های شیشه ای که در دارند استفاده کنید و دمای آن معتدل باشد و در سایه نگه داشته شود.

در بعضی از اوقات ممکن است سرکه به سمت کدری، رسوب، ته نشست رفته و تغییر رنگ ایجاد شود که هنوز قابل استفاده است.

و جای نگرانی ندارد و اگر رسوب کرد می توانید آن را از صافی رد کرده و گل آن را دور بریزید.

طرز تهیه سرکه سیب خانگی همراه با خواص بیشمار آن

طرز تهیه و خواص سرکه سیب از دیدگاه طب قرآنی :

مواد لازم :

سیب درختی سالم و تازه : ۱۵ تا ۲۰ کیلو

سرکه سیب : ۲ لیوان

  • ابتدا سیب ها را تمیز بشویید و در صافی قرار دهید.
  • سپس، آنها را به چهار قسمت از طول تقسیم کنید و آب سیبها را گرفته و در ظرف تمیز و مناسبی بریزید
  • و در آخر، دو لیوان سرکه سیب را به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و در محل مناسبی قرار دهید تا آماده شود.
  • بهتر است محل نگهداری ظرف، جای نسبتا گرم باشد.
  • بعد از ۴۰ روز در ظرف را باز کرده و طعم آن را بچشید. در صورت رضایت، آن را صاف کنید و در بطری های مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر بعد از ۴۰ روز در ظرف را باز کردید و هنوز سر که با ذائقه شما همخوانی نداشت، دوباره در ظرف را ببندید و منتظر بمانید تا آماده شود.

یکی از شگفتیهای سرکه سیب، این است که چربیهای موجود در خون، کبد و نیز چربیهای رسوب کرده در عروق خونی را به سرعت از بین می برد که شگفت آور است.

نحوه استفاده از این نعمت خداوند سبحان، روزانه حداقل ۶ بار و هر بار ۱ قاشق مرباخوری تا ۱ قاشق غذاخوری است.

توجه: با استفاده از سرکه سیب طبیعی، افرادی که دچار گرفتگی عروق کرونر قلبی شده اند، بدون عمل جراحی بهبود خواهند یافت.

منبع : کتاب 15 روز تا سلامتی اثر دکتر جمشید خدادادی مبتکر طب قرآنی

نکته بسیار مهم : بنده بعنوان نگارنده این مقاله فقط تجارب اساتید بزرگ طب سنتی را ذکر کرده ام و هیچگونه تجربه درمانی ندارم به همین دلیل به شما خواننده عزیز توصیه میکنم حتی المقدور از درمان های خانگی و ساده استفاده کنید و در درمان بیماری های تخصصی حتما توسط یک پزشک طب سنتی ویزیت شده و از آن جهت استفاده از درمان های تخصصی مشورت بگیرید.

[WPSM_AC id=2144]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *