طرز تهیه سرکه سیب خانگی {فوق العاده آسان و پر خاصیت} هرگز از خوردن آن غفلت نکنید

طرز تهیه سرکه سیب محلی در منزل

  • 20 آبان 1399
  • 0 نظر
  • admin

سیب

امام صادق(ع): اگر مردم می دانستند در سیب چیست، بیمارانشان را جز به آن درمان نمی کردند.

بدانید که سیب، بویژه، سودمندترین چیز برای قلب و مایه شست و شوی آن است.

سرکه

حضرت امیرالمومنین(ع): سرکه نیکو خورشتی است، زرداب را می شکند، صفرا را فرو می نشاند و قلب را زنده می کند.

و از همه مهمتر سرکه سیب که قصد داریم در این مقاله بطور مفصل در مورد آن صحبت کرده و از خواص بیشمار و طرز تهیه این نیکو خورشت بگوییم.

تا انتهای این مقاله با ما همراه باشید که ان شاالله از سودمندی این بحث زیبا استفاده کامل را ببرید.

طرز تهیه سرکه سیب محلی داخل منزل :

برای فراهم نمودن سرکه بایستی از سیب های شیرین استفاده کرد.

بطوریکه در ابتدای کار آن ها را تمیز شسته و با چاقو به چند قسمت تقسیم کنید تا پوسیدگی آن زود اتقاق بیوفتد.

سیب را چرخ کرده و داخل بشکه بریزید و صبر کنید تا اندکی بعد نرم و له شوند.

در واقع سرکه سیب نیز مانند سرکه انگور تهیه می شود با این تغییر که داخل آن آب اضافه نمی کنید.

لطفا به این موارد توجه داشته باشید:

حتما از سیب شیرین استفاده کنید لذا مایع آن ترش نخواهد بود.

سعی کنید از سیب آبدار استفاده کنید، در حالت معمولی از هر یک کیلو سیب حدودا نیم کیلو سرکه می دهد.

اگر به اشتباه داخل ظرف سیب آب بیفزائید دوره تهیه سرکه طولانی میشود و سرکه دیرتر بعمل می آید.

طرز تهیه سرکه سیب محلی در منزل کاملا ساده و مفید

بررسی و خرید انواع سرکه سیب با کیفیت از دیجی کالا

خواص سرکه سیب خانگی :

از آنجایی که طبیعت سرکه به صورت سرد و خشک می باشد که اصلاح کننده آن روغن بادام شیرین و شیرینی های طبیعی است که خواص زیادی دارد.

درطب سنتی در بسیاری از نسخه ها، سرکه، عسل و یا از ترکیب این دو (سکنجبین یا سرکنگبین) استفاده می شود.

برخی از خواص سرکه سیب عبارتند از:

1- سرکه می تواند باکتری های موجود در سیستم گوارشی را نابود کند.

بطوری که اگر افرادی مشکلاتی از قبیل نفخ و دل درد داشته باشند به راحتی با مصرف سرکه سیب از بین می رود.

2- سرکه ترشح اسید معده را متعادل می سازد و از گاز معده جلوگیری می کند.

3- مصرف آن برای چاشنی غذا بسیار مفید است.

4- سرکه شستشو و تمیزی دندان را برای شما همراه دارد.

پایداری سرکه بسیار نامحدود است. لذا پس از گذر زمان اگر رسوب ببندد و یا کدر شود همچنان خاصیت دارد.

5- با استفاده از سرکه در کنار وعده های غذایی می توانید به رقیق شدن خون خود کمک کنید.

6- همچنین مصرف سرکه سبب دفع سموم، تجزیه چربی و کاهش چربی خون نیز می شود.

7- القای استفراغ با کمک سرکه سیب

اگر برخی مواد غذایی را خورده اید و به فاسد بودن آن ها مشکوک هستید.

سرکه سیب یک درمان خوب برای شماست که می توانید در خانه امتحان کنید.

سرکه سیب علاوه بر ضد باکتری بودن و توانایی رفع بعضی از علائم مسمومیت، بوی قوی و تندی دارد که می تواند در ایجاد حالت تهوع و استفراغ تعمدی به شما کمک کند.

برای این کار ۱ یا ۲ قاشق غذاخوری سرکه سیب را مصرف کنید.

8- براي اسكار و فرو رفتگي جوش در طب سنتي درمان هست ؟؟

سرکه سیب خانگی یک دوم استکان با اب مخلوط و با پنبه آرام بمالید روزانه یکباربرای یک هفته و روزی دوبار برای هفته دوم

مضرات سرکه های صنعتی :

همان گونه که میدانید سرکه تقلبی هم همانند تمامی مواد غذایی که به صورت سالم و تقلبی در بازار عرضه می شوند و در اختیار خریداران قرار داده می شود.

از این رو اگر میخواهید سرکه طبیعی بخرید حتما از مراکز مورد اعتماد خریداری نمائید.

سرکه های تقلبی اسید استیک دارند و قیمت آن نسبت به سرکه های طبیعی ارزان تر است و فقط مزه آن ترش است و خاصیت دیگری ندارند.

در این سرکه ها برای داشتن ماندگاری بیشتر، از مواد نگهدارنده استفاده می گردد.

آبلیمو و سرکه در چند سال اخیر به طور تقلبی تهیه میشود.

بجای استفاده از محصولات غذایی طبیعی از مواد شیمیایی برای تولید این محصول استفاده می شود که علاوه بر سودمند نبودنش بسیار ضرر هم دارد.

شرایط ماندگاری سرکه چگونه است؟

با توجه به اینکه سرکه طبیعت اسیدی دارد خود را حفظ می کند و نیازی به سرد کردن ندارد و مقاومت آن نامحدود است.

لذا برای نگهداری سرکه بایستی از ظرف های شیشه ای که در دارند استفاده کنید و دمای آن معتدل باشد و در سایه نگه داشته شود.

در بعضی از اوقات ممکن است سرکه به سمت کدری، رسوب، ته نشست رفته و تغییر رنگ ایجاد شود که هنوز قابل استفاده است.

و جای نگرانی ندارد و اگر رسوب کرد می توانید آن را از صافی رد کرده و گل آن را دور بریزید.

طرز تهیه سرکه سیب خانگی همراه با خواص بیشمار آن

طرز تهیه و خواص سرکه سیب از دیدگاه طب قرآنی :

مواد لازم :

سیب درختی سالم و تازه : ۱۵ تا ۲۰ کیلو

سرکه سیب : ۲ لیوان

  • ابتدا سیب ها را تمیز بشویید و در صافی قرار دهید.
  • سپس، آنها را به چهار قسمت از طول تقسیم کنید و آب سیبها را گرفته و در ظرف تمیز و مناسبی بریزید
  • و در آخر، دو لیوان سرکه سیب را به آن اضافه کنید و در ظرف را ببندید و در محل مناسبی قرار دهید تا آماده شود.
  • بهتر است محل نگهداری ظرف، جای نسبتا گرم باشد.
  • بعد از ۴۰ روز در ظرف را باز کرده و طعم آن را بچشید. در صورت رضایت، آن را صاف کنید و در بطری های مناسب بریزید و در یخچال نگهداری کنید.
  • اگر بعد از ۴۰ روز در ظرف را باز کردید و هنوز سر که با ذائقه شما همخوانی نداشت، دوباره در ظرف را ببندید و منتظر بمانید تا آماده شود.

یکی از شگفتیهای سرکه سیب، این است که چربیهای موجود در خون، کبد و نیز چربیهای رسوب کرده در عروق خونی را به سرعت از بین می برد که شگفت آور است.

نحوه استفاده از این نعمت خداوند سبحان، روزانه حداقل ۶ بار و هر بار ۱ قاشق مرباخوری تا ۱ قاشق غذاخوری است.

توجه: با استفاده از سرکه سیب طبیعی، افرادی که دچار گرفتگی عروق کرونر قلبی شده اند، بدون عمل جراحی بهبود خواهند یافت.

منبع : کتاب 15 روز تا سلامتی اثر دکتر جمشید خدادادی مبتکر طب قرآنی

نکته بسیار مهم : بنده بعنوان نگارنده این مقاله فقط تجارب اساتید بزرگ طب سنتی را ذکر کرده ام و هیچگونه تجربه درمانی ندارم به همین دلیل به شما خواننده عزیز توصیه میکنم حتی المقدور از درمان های خانگی و ساده استفاده کنید و در درمان بیماری های تخصصی حتما توسط یک پزشک طب سنتی ویزیت شده و از آن جهت استفاده از درمان های تخصصی مشورت بگیرید.

برخی سوالات متداول در مورد سرکه سیب

آب لیمو طبیعی سرکه سیب طبیعی یکی ازاین دو را روی پنبه بزنید وبه پوست بمالید. ممکن است کمی دردناک باشدفقط لحظا ت اول پوست رامی سوزاند 30دقیقه روی پوست بماند.
مصرف یک قاشق سرکه سیب برای رفع فیبروم های دردناک مفید است. سرکه را با سالاد مخلوط کنید تا سیستم بدن پاک‌سازی شود. تصفیه کلیه و کبد مهم‌ترین اقدام برای داشتن یک رحم سالم است
سرکه سیب همانند خیلی از سرکه ها دارای مزاج سرد و خشک میباشد.
با توجه به مزاج سرد و خشک آن، این سرکه برای مزاج های صفراوی و دموی مفید و برای سوداوی ها و بلغمی ها مضر است. چنانچه بلغمی و سوداوی ها بخواهند استفاده کنند حتما باید با مصلح آن که شیرینی ها طبیعی و روغن بادام شیرین است، استفاده کنند.
  • از آنجایی که سرکه سیب موجب کاهش تراکم استخوان ها می شود به همین دلیل زنانی که دچار پوکی استخوان هستند در خوردن آن احتیاط کنند.
  • مصرف سرکه سیب خالص و مخلوط نشده با آب می تواند باعث ساییده شدن مینای دندان و سوختن دهان و گلو شود.
  • چنانچه دارو های قلبی و دیابتی استفاده می کنید قبل از مصرف سرکه سیب با پزشکتان مشورت کنید.
به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
نوشته های مرتبط

طرز تهیه 6 مدل رنگینک سالم و مقوی

طرز تهیه ۶ مدل رنگینک سالم و مقوی   رنگینک (۱)   مواد لازم :   ارده سیاه : ۱۰ […]

طرز تهیه 5 نوع کتلت خوشمزه و سالم

کتلت با سُس ارده برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   سیب زمینی : ۶ تا ۷ عدد پیاز درشت […]

طرز تهیه 3 مدل دلمه سالم و فوق العاده خوشمزه

دلمه فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   بادمجان دلمه ای : ۴ عدد […]

طرز تهیه ۵ نوع سکلات صبحانه گیاهی و مقوی

دسرهای گیاهی دسرها، به شکلهای مختلفی تهیه و عموما بعد غذا میل می شوند. دسرها عموما شیرین اند و نشاط […]

طرز تهیه 6 مدل شربت عسل مفید و فوق العاده خوشمزه

شربت عسل از دیرباز تاکنون بعنوان یک شربت مفرح و نشاط آور شناخته میشود،  و در عین حال بعنوان یک […]

دستورالعمل تهیه چند معجون گیاهی خوشمزه و فوق العاده پرانرژی

نمونه ای از غذاهای خام و اشتها آور جهت رژیم غذایی غذاهای جدید طبق متد دکتر (کلیور دهاوزر) غذاشناس نامی […]

طرز تهیه جوانه گندم + 10 تا از خواص شگفت انگیز آن

10 تا از خواص و ویژگی های شگفت انگیز جوانه گندم دانه گندم، از معجزات جهان هستی و عصاره جوانی […]

طرز تهیه سرکه خَمری

امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند : سرکه خمری بخورید که خود به خود فاسد شده و نه آنچه خودتان […]

دیدگاه های مطلب
0 دیدگاه برای این نوشته
ارسال یک دیدگاه