طرز تهیه 6 مدل شربت عسل مفید و فوق العاده خوشمزه

  • ۵ دی ۱۳۹۹
  • 0 نظر
  • admin
4.5/5 - (2 امتیاز)

شربت عسل از دیرباز تاکنون بعنوان یک شربت مفرح و نشاط آور شناخته میشود،  و در عین حال بعنوان یک دارو نیز در طب سنتی از آن یاد شده است.

پایه این شربت را عسل و لیمو ترش تشکیل می دهند.

در کنار ترکیب عسل و لیمو ترکیبات و مواد و میوه های دیگری نیز میتواند قرار بگیرد.

ما در این مقاله طرز تهیه 7 نوع شربت عسل فوق العاده مفید و خوشمزه را اماده کرده ایم.

امیدوارم با تهیه و نوشیدن این شربت عسل های متنوع در کنار نشاط فراوان، از خواص دارویی و سلامت این شربتها نیز استفاده کنید.

1) شربت عسل ساده

 

مواد لازم

 

عسل طبیعی : یک قاشق غذاخوری

 

لیمو ترش شیرازی : نصف تا یکعدد

 

آب خنک : ا لیوان

 

یخ قالبی : چند تکه

 

طرز تهيه

 

  • ابتدا، عسل را در لیوان تمیز بلوری بریزید و آب لیموترش تازه را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزنید.

 

  • سپس، به آن آب اضافه نمایید و مرتب همزدن را ادامه دهید تا کاملا به صورت محلول درآيد.

 

  • در پایان به آن یخ اضافه کنید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.

 

خواص این نوشیدنی :

آرام بخش، نشاط آور، ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، ضدتهوع، خواب آور، اشتها آور، مفید برای تقویت حافظه، مفید. برای ناراحتیهای گوارشی خصوصا معده و روده، مفید برای افراد کم خون و پاکسازی کبد و رشد کودکان، مفید برای کم خونی.

طرز تهیه شربت عسل

 

شربت عسل با خیار

 

مواد لازم:

 

عسل طبیعی : یک قاشق غذاخوری

 

لیموترش تازه : نصف تا ۱ عدد

 

خیار سبز قلمی متوسط پوست کنده : ۱ عدد

 

یخ قالبی : چند تکه

 

طرز تهیه

 

  • ابتدا شربت عسل را به روش قبل تهیه کنید.

 

  • سپس، پوست خیار را بگیرید و آن را با رنده ریز رنده کنید و به شربت عسل اضافه نمایید.

 

  • در ادامه چند تکه یخ به آن اضافه کنید و به آرامی و خوب به هم بزنید. اکنون شربت آماده است و میتوانید به آرامی و جرعه جرعه آن را بنوشید.

 

این نوشیدنی، بسیار خوش طعم و گوارا خواهد بود. در صورت نیاز می توانید خیار را با پوست رنده کنید.

طرز تهیه شربت عسل با خیار

خواص این نوشیدنی

 

آرام بخش، نشاط آور، ضدعفونی کننده، آنتی باکتری، ضدتهوع، خواب آور، اشتهاآور، مفید برای تقویت حافظه، مفید برای افراد کم خون و پاکسازی کبد و رشد کودکان، مفید برای ناراحتیهای گوارشی خصوصا معده و روده، مفید برای کم خونی.

 

این شربت بسیار خوش رنگ و طعم و بهترین نوشیدنی برای فصل تابستان است؛ خصوصا برای افرادی که در مناطق گرمسیری زندگی می کنند، میتواند سودمند باشد.

این نوشیدنی، از گرمازدگی و تب جلوگیری می کند و همچنین برای پاکسازی کبد بسیار مفید است و رنگ رخسار را نشاط و شادابی و جوانی میبخشد.

 

 

شربت عسل با بذر فرنجمشک

 

مواد لازم

 

عسل طبیعی : یک قاشق غذاخوری

بذر فرنجمشک : ۲ قاشق مرباخوری

آب خنک : ا لیوان

یخ قالبی :  چند تکه

 

طرز تهیه

 

  • بهتر است که قبلا بذر فرنجمشک را با نصف لیوان آب در یک ظرف سفالی لعابی خیس کنید تا کاملا بذرها متورم و لعابدار شوند.

 

  • عسل را در لیوان تمیز بلوری بریزید و سپس بذر فرنجمشک خیس شده را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزنید.

 

  • در ادامه، به آن آب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا به صورت محلول در آید.

 

  • در پایان، کمی یخ به آن اضافه نمایید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.

 

  • در صورت تمایل، کمی گلاب و یا آب زعفران به شربت بیافزایید.

 

این نوشیدنی، بسیار خوش طعم و گوارا خواهد بود.

 

خواص این نوشیدنی

آرام بخش، نشاط آور، ضدعفونی کننده، آنتی باکتری، ضد تهوع، خواب آور، اشتها آور، تقویت حافظه، مفید برای افراد کم خون، مفید برای ناراحتیهای گوارشی خصوصا معده و روده، مفید برای رشد کودکان مفید برای آرامش اعصاب و روان، مفید برای استرس، محرک روده برای اجابت مزاج، ایجاد نظم در سیستم گوارش.

شربت عسل با تخم شربتی

 

مواد لازم

 

عسل طبیعی : یک قاشق غذاخوری

 

تخم شربتی : ۲ قاشق مرباخوری

 

آب خنک : یک ليوان

 

یخ قالبی : چند تکه

 

طرز تهیه

 

  • قبلا تخم شربتی را با نصف لیوان آب در یک ظرف سفالی لعابی خیس کنید تا کاملا بذرها متورم و لعابدار شوند.

 

  • عسل را در لیوان تمیز بلوری بریزید و سپس تخم شربتی را به آن اضافه کنید و با یک چنگال تمیز به آرامی هم بزنید.

 

  • سپس، به آن آب اضافه کنید و مرتب هم زدن را ادامه دهید تا کاملا به صورت محلول در آید و مدتی صبر کنید.

 

  • در پایان، کمی یخ به آن اضافه نمایید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.

 

  • می توانید به این شربت مقداری آب زعفران، یا گلاب بیافزایید و سپس میل کنید.

 

یادآوری: تخم شربتی بذر ریحان میباشد که از دو نوع ریحان، سبز و بنفش به دست میآید و ملین است. این بذر، در دو سایز ریز و درشت وجود دارد.

 

خواص این نوشیدنی

 

آرام بخش، نشاط آور، ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، ضد تهوع، خواب آور، اشتها آور، مفید برای افراد کم خون، مفید برای ناراحتیهای گوارشی خصوصا معده و روده، مفید برای تقویت حافظه، مفید برای رشد کودکان، مفید برای آرامش اعصاب و روان، مفید برای از بین بردن استرس.

محرک روده برای جابت مزاج، ایجاد نظم در سیستم گوارش، پاکسازی کبد. برای افرادی که از بدن داغی برخوردارند، این نوشیدنی بسیار مفید است.

 

طرز تهیه شربت عسل با تخم شربتی

 

شربت عسل با آب نارنج

 

مواد لازم

 

آب خنک : یک ليوان

یخ قالبی : چند تکه

عسل طبیعی : یک قاشق غذاخوری

آب نارنج : ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری

 

طرز تهیه

 

  • ابتدا، عسل را در لیوان بلوری بریزید و سپس آب نارنج تازه به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزنید.

 

  • آب را به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا به صورت محلول در آید

 

  • در آخر، کمی یخ به آن اضافه کنید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.

 

خواص این نوشیدنی

آرام بخش، نشاط آور، ضد عفونی کننده، آنتی باکتری، ضد تهوع، خواب آور، اشتهاآور، مفید برای افراد کم خون، مفید برای ناراحتیهای گوارشی خصوصا معده و روده، تقویت حافظه، مفید برای رشد کودکان، مفید برای افراد دیابتی، مفید برای برای افرادی که میخواهند چاق شوند.

مفید برای افرادی که از چربی خون رنج میبرند، فعال کننده کبد، تسریع گردش خون، مفید برای غلظت خون

 

شربت عسل با آب گریپ فروت

 

مواد لازم:

 

عسل طبیعی : یک قاشق غذاخوری

 

آب گریپ فروت : نصف استکان

 

آب خنک : یک ليوان

 

یخ قالبی : چند تکه

 

طرز تهیه

 

  • ابتدا، عسل را در لیوان بلوری بریزید و سپس آب گریپ فروت تازه را به آن اضافه کنید و با یک چنگال تمیز به آرامی هم بزنید.

 

  • سپس، آب را به آن اضافه نمایید و مرتب هم بزنید تا کاملا به صورت محلول درآید.

 

  • در پایان کمی یخ به آن اضافه نمایید و بعد از خنک شدن به آرامی و جرعه جرعه میل کنید.

 

خواص این نوشیدنی

آرام بخش، نشاط آور، ضدعفونی کن نده، آنتی باکتری، ضدتهوع، خواب آور، اشتهاآور، دارای آنتی اکسیدان،

مفید برای ناراحتیهای گوارشی خصوصا معده و روده، مفید برای تقویت حافظه، مفید برای افراد کم خون، مفید برای رشد کودکان، مفید برای افراد دیابتی، مفید برای افرادی که میخواهند چاق شوند، مفید برای افرادی که از چربی خون رنج می برند، مفید برای فشار خون و ناراحتیهای قلبی و عروقی

 

شربت عسل با سرکه سیب

 

مواد لازم

 

عسل طبیعی : 1 قاشق غذاخوری

 

سرکه سیب طبیعی : یک قاشق مرباخوری تا ۱ قاشق غذاخوری

 

آب خنک : ا لیوان

 

یخ قالبی : چند تکه

 

طرز تهیه

 

  • ابتدا، عسل را در لیوان بلوری بریزید و سپس سرکه سیب را به آن اضافه کنید و با یک چنگال به آرامی هم بزنید.

 

  • سپس، به أن آب اضافه کنید و مرتب هم بزنید تا کاملا به صورت محلول درآید.

 

  • در آخر، کمی یخ به آن اضافه کنید و بعد از خنک شدن، به آرامی و جرعه جرعه میل نمایید.

 

یادآوری: سعی کنید که از سرکه های طبیعی و خانگی استفاده شود.

 

خواص این نوشیدنی

آرام بخش، نشاط آور، ضدعفونی کننده، آنتی باکتری، ضد تهوع، خواب آور، اشتها آور، مفید برای تقویت حافظه، مفید برای افراد کم خون، مفید برای افراد دیابتی، مفید برای ناراحتیهای گوارشی خصوصا معده و روده، مفید برای افرادی که میخواهند چاق شوند، مفید برای افرادی که از چربیخون رنج میبرند، بهترین نوشیدنی برای باز شدن گرفتگی عروق کرونر قلبی و بیماران آرتروزی و افرادی که از سای یدگی استخوان رنج می برند، مفید برای افرادی که دارای کبد چربی هستند.

طرز تهیه شربت عسل با سرکه سیب

 

منبع : کتاب ارمغان الهی تالیف دکتر جمشید خدادادی

 

به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
4.5/5 - (2 امتیاز)
نوشته های مرتبط

فهرستی از ۱۰ غذای اصیل ایرانی

فهرستی از 10 غذای برتر ایرانی امروز یه مقاله از یک سایت بین المللی در زمینه گردشگری براتون اماده کردم. […]

طرز تهیه 6 مدل رنگینک سالم و مقوی

طرز تهیه ۶ مدل رنگینک سالم و مقوی   رنگینک (۱)   مواد لازم :   ارده سیاه : ۱۰ […]

طرز تهیه 5 نوع کتلت خوشمزه و سالم

کتلت با سُس ارده برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   سیب زمینی : ۶ تا ۷ عدد پیاز درشت […]

طرز تهیه 3 مدل دلمه سالم و فوق العاده خوشمزه

دلمه فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   بادمجان دلمه ای : ۴ عدد […]

طرز تهیه ۵ نوع سکلات صبحانه گیاهی و مقوی

دسرهای گیاهی دسرها، به شکلهای مختلفی تهیه و عموما بعد غذا میل می شوند. دسرها عموما شیرین اند و نشاط […]

دستورالعمل تهیه چند معجون گیاهی خوشمزه و فوق العاده پرانرژی

نمونه ای از غذاهای خام و اشتها آور جهت رژیم غذایی غذاهای جدید طبق متد دکتر (کلیور دهاوزر) غذاشناس نامی […]

طرز تهیه جوانه گندم + 10 تا از خواص شگفت انگیز آن

10 تا از خواص و ویژگی های شگفت انگیز جوانه گندم دانه گندم، از معجزات جهان هستی و عصاره جوانی […]

طرز تهیه سرکه سیب محلی در منزل

سیب امام صادق(ع): اگر مردم می دانستند در سیب چیست، بیمارانشان را جز به آن درمان نمی کردند. بدانید که […]

جدیدترین کالاها
دیدگاه های مطلب
0 دیدگاه برای این نوشته
ارسال یک دیدگاه