طرز تهیه جوانه گندم + 10 تا از خواص شگفت انگیز آن

  • ۴ آذر ۱۳۹۹
  • 0 نظر
  • admin
2.5/5 - (2 امتیاز)

10 تا از خواص و ویژگی های شگفت انگیز جوانه گندم

دانه گندم، از معجزات جهان هستی و عصاره جوانی است.

زیرا دارای ویتامین E میباشد و این نوع ویتامین، محلول در چربی است و غد د جنسی را در مرد و زن فعال می کند.

زمانی که گندم جوانه میزند، آنزیم آلفا آمیلاز در این دانه به میزان ۲۵۰ تا ۳۰۰ برابر افزایش میبابد.

و نشاسته موجود در این دانه را تبدیل به قند می کند که در حقیقت یک غذای هضم شده و قابل جذب است و سلامتی و نشاط را به مصرف کننده میدهد.

این دانه دارای محسنات بسیاری است از جمله :

طرز تهیه جوانه گندم و خواص باورنکردنی آن

1- حاوی ریبوفلاوین، تیامین، ویتامین E و مواد معدنی مانند روی، مس، آهن و منیزیم است.

 

2- این جوانه، به واسطه سلنیوم، منیزیم و ویتامین E، رادیکالهای آزاد مضر بدن را حذف و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و افزایش فعالیتهای مغزی می شود.

همچنین فعالیت غدد جنسی را زیاد و اکسیژن بدن را تأمین می کند و برای رفع التهابات بدن مفید است.

 

3- دارای ویتامینهای گروه B میباشد که برای پوست و مو بسیار مفید است.

 

4- ویتامین B موجود در جوانه گندم، با تنظیم سیستم عصبی، کم خوابی، استرس، خستگی و بی حالی را رفع و باعث آرامش اعصاب و روان می شود.

5- فولات که به نام اسید فولیک یا فولاسین نیز شناخته شده است، یک ویتامین مهم برای سلول های قرمز خون و تشکیل مواد ژنتیکی در بدن است.

فقط ۲ قاشق غذاخوری جوانه گندم، ۳۸ میلی گرم فولات مورد نیاز بدن را تأمین می کند، (مقدار مجاز روزانه توصیه شده برای بزرگسالان، ۴۰۰ میلی گرم در روز است.)

 

6- خوردن جوانه گندم، برای حفظ سلامتی و تولید مقاومت در برابر بیماریها توصیه شده است.

 

7- از جمله مزایای جوانه گندم، میتوان به توانایی آن در کاهش کلسترول، جلوگیری از سرطان روده بزرگ، کمک به کاهش یبوست و رفع مشکلات هاضمه اشاره کرد.

جوانه، جنین دانه گندم است که شامل پروتئین، فيبر، ویتامین، مواد معدنی، چربی اشباع نشده و منبع اصلی ویتامین E میباشد.

 

8- مصرف جوانه گندم در دوره بارداری، سبب حفظ ریز مغذی های ارزشمندی مثل آهن، فسفر، کلسیم، منیزیم و نیتروژن و سبب بهبود عملکرد شیردهی مادران میشود.

 

9- در حقیقت، این دانه غذای اصلی انسان است و میتوان با آن انواع غذاهای خوشمزه و رنگارنگ را تهیه کرده و مورد استفاده قرار داد و از سلامتی و نشاط بهره مند شد.

 

10- علاوه بر مصرف خوراکی، از ماسک آن نیز استفاده می گردد.

پودر جوانه گندم، یک مکمل غذایی پرارزش و سرشار از ویتامین E و ویتامینهای گروه B است.

ویتامین E، امروز به عنوان معجزه گر و اکسیر جوانی معرفی می شود.

سلنیوم و منیزیوم موجود در جوانه گندم، در پیشگیری از ابتلا به انواع سرطان مؤثر شناخته شده است.

به اعتقاد برخی از متخصصان پوست، مو و زیبایی، جوانه گندم در درمان ریزش مو، رفع شوره سر و رفع انواع جوش صورت و ناراحتی پوستی مؤثر است.

بدین منظور میتوانید از ماسک جوانه گندم استفاده نمائید؛ به این صورت که پودر جوانه گندم را با ماست تازه خمیر کنید و روی پوست صورت بگذارید.

ماسک جوانه گندم و درمان جوشهای صورت

طرز تهیه جوانه گندم

مواد لازم

  • گندم تازه و رسیده : 250 گرم
  • آب : به مقدار لازم
  • کیسه تختی سفید و کاملا تميز : یک عدد

 

طرز تهیه

  • ابتدا، گندم را پاک کرده و خوب بشویید و در ظرف مناسبی بریزید.

 

  • سپس روی آن آب بریزید تا مقداری آب روی گندم قرار گیرد.

 

  • روزانه حداقل ۲ بار آب آن را عوض کنید تا بو نگیرد.

 

  • به محض این که گیاهک گندم سفیدک زد؛ آن را آزمایش کنید که کاملا نرم شده باشد.

 

  • آن را خوب بشویید و در کیسه نخی تمیز قرار دهید و آن را کمی مرطوب کنید تا گندم ریشه بزند.

 

  • برای رشد بیشتر جوانه گندم، می توانید هر روز با آب پاش، کیسه نخی که جوانه ها را در آن ریخته اید، مرطوب کنید.

 

اکنون، جوانه گندم آماده است می توانید با این جوانه ها انواع غذاهای لذیذ و خوشمزه را تهیه کرده و مورد استفاده قرار دهید.

 

طرز تهیه جوانه گندم و انواع حبوبات بصورت تصویری

نکاتی در مورد تهیه جوانه گندم

  • سعی کنید از دانه های سالم و تازه استفاده کنید، ترجیحا از دانه های ی که دیمی و به رنگ زرد طلایی باشد استفاده کنید.

 

  • برای تهیه غذاهای گیاهی از جوانه گندم، سعی کنید که ریشه گندم از ۲ میلی متر بیشتر نشود، تا مزه غذای شما با کیفیت و خوش خوراک باشد.

 

  • سعی کنید غذایی که تهیه می کنید؛ مختص همان روز یا همان وعده باشد که در طعم و مزة غذا بسیار مؤثر است، غذای مانده و بیات از طعم خوبی برخوردار نیست.

 

  • پایه غذاهای گیاهی عموما جوانه گندم میباشد؛ سعی کنید در عمل آوری آن، نهایت دقت و توجه را داشته باشید تا از غذاهای خوشمزه برخوردار باشید.

 

  • سعی کنید با وضو و از حالتهای روحی خوبی برخوردار باشید تا جوانه هایی که میخواهید تولید کنید، از عطر و طعم خوبی برخوردار باشد.

 

  • همچنین سعی و تلاش کنید تا انرژی درون شما به جوانه ای که میخواهید تولید و از آن غذا تهیه کنید، انتقال پیدا کند تا همیشه بانشاط شوید.

منبع : کتاب ارمغان الهی اثر دکتر جمشید خدادادی

 

به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
2.5/5 - (2 امتیاز)
نوشته های مرتبط

فهرستی از ۱۰ غذای اصیل ایرانی

فهرستی از 10 غذای برتر ایرانی امروز یه مقاله از یک سایت بین المللی در زمینه گردشگری براتون اماده کردم. […]

طرز تهیه 6 مدل رنگینک سالم و مقوی

طرز تهیه ۶ مدل رنگینک سالم و مقوی   رنگینک (۱)   مواد لازم :   ارده سیاه : ۱۰ […]

طرز تهیه 5 نوع کتلت خوشمزه و سالم

کتلت با سُس ارده برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   سیب زمینی : ۶ تا ۷ عدد پیاز درشت […]

طرز تهیه 3 مدل دلمه سالم و فوق العاده خوشمزه

دلمه فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   بادمجان دلمه ای : ۴ عدد […]

طرز تهیه ۵ نوع سکلات صبحانه گیاهی و مقوی

دسرهای گیاهی دسرها، به شکلهای مختلفی تهیه و عموما بعد غذا میل می شوند. دسرها عموما شیرین اند و نشاط […]

طرز تهیه 6 مدل شربت عسل مفید و فوق العاده خوشمزه

شربت عسل از دیرباز تاکنون بعنوان یک شربت مفرح و نشاط آور شناخته میشود،  و در عین حال بعنوان یک […]

دستورالعمل تهیه چند معجون گیاهی خوشمزه و فوق العاده پرانرژی

نمونه ای از غذاهای خام و اشتها آور جهت رژیم غذایی غذاهای جدید طبق متد دکتر (کلیور دهاوزر) غذاشناس نامی […]

طرز تهیه سرکه سیب محلی در منزل

سیب امام صادق(ع): اگر مردم می دانستند در سیب چیست، بیمارانشان را جز به آن درمان نمی کردند. بدانید که […]

جدیدترین کالاها
دیدگاه های مطلب
0 دیدگاه برای این نوشته
ارسال یک دیدگاه