طرز تهیه سس خردل با عسل و پرتقال

طرز تهیه سس خردل

مواد لازم سس خردل :

  • آب پرتقال تازه   500 میلی لیتر
  • کره یخ زده       50 گرم
  • آرد                یک قاشق غذا خوری
  • شکر             یک قاشق غذاخوری
  • عسل            دو قاشق غذاخوری
  • خردل            یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل     به میزان لازم

طرز تهیه سس خردل با عسل و پرتقال

طرز تهیه سس خردل :

ابتدا کره را نصف کرده نیمی را در تابه و نیمی دیگر را در فریزر نگه می داریم. سپس شکر را به کره داخل تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته تا کره و شکر حل شوند دقت کنید که تیره نشود.

قبل از رنگ گرفتن باید آرد را به مایه اضافه کنید، همزمان مایه را هم بزنید. آب پرتقال را طی دو مرحله به مایه اضافه کنید و آهسته مایه را روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

بعد عسل و خردل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید. بعد از یکدست شدن مایه نیمه دوم کره یخ زده را بصورت تیکه های کوچک کم کم به مایه اضافه کنید.

حالا با دستگاه میکسر مایه را میکس کنید تا سس یکدست و شفاف نیمه غلیظ بدست بیاد و سپس نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید.

نکته مهم :

زمانه تهیه از حرارت کم استفاده کنید، بعد از آماده شدن دمای بیش از 70 درجه را رد نکند، توجه کنید که سس بدست آمده نباید بیش از حد رقیق یا غلیظ باشد.

پیشنهاد مصرف این سس :

این سس را همراه غذاهای گرم مثل فیله ماهی، سینه مرغ، سینه بوقلمون، سینه اردک کبابی یا سرخ شده نوش جان کنید.

کلیپ طرز تهیه سس خردل

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *