طرز تهیه سس خردل (فوق العاده خوشمزه) + عسل و پرتقال

طرز تهیه سس خردل با عسل و پرتقال

  • 13 مرداد 1399
  • 0 نظر
  • admin

مواد لازم سس خردل :

  • آب پرتقال تازه   500 میلی لیتر
  • کره یخ زده       50 گرم
  • آرد                یک قاشق غذا خوری
  • شکر             یک قاشق غذاخوری
  • عسل            دو قاشق غذاخوری
  • خردل            یک قاشق غذاخوری
  • نمک و فلفل     به میزان لازم

طرز تهیه سس خردل با عسل و پرتقال

طرز تهیه سس خردل :

ابتدا کره را نصف کرده نیمی را در تابه و نیمی دیگر را در فریزر نگه می داریم. سپس شکر را به کره داخل تابه اضافه کنید و روی حرارت ملایم گذاشته تا کره و شکر حل شوند دقت کنید که تیره نشود.

قبل از رنگ گرفتن باید آرد را به مایه اضافه کنید، همزمان مایه را هم بزنید. آب پرتقال را طی دو مرحله به مایه اضافه کنید و آهسته مایه را روی حرارت ملایم به مدت 10 دقیقه بجوشانید.

بعد عسل و خردل را اضافه کنید و مایه را هم بزنید. بعد از یکدست شدن مایه نیمه دوم کره یخ زده را بصورت تیکه های کوچک کم کم به مایه اضافه کنید.

حالا با دستگاه میکسر مایه را میکس کنید تا سس یکدست و شفاف نیمه غلیظ بدست بیاد و سپس نمک و فلفل را به میزان لازم اضافه کنید.

نکته مهم :

زمانه تهیه از حرارت کم استفاده کنید، بعد از آماده شدن دمای بیش از 70 درجه را رد نکند، توجه کنید که سس بدست آمده نباید بیش از حد رقیق یا غلیظ باشد.

پیشنهاد مصرف این سس :

این سس را همراه غذاهای گرم مثل فیله ماهی، سینه مرغ، سینه بوقلمون، سینه اردک کبابی یا سرخ شده نوش جان کنید.

کلیپ طرز تهیه سس خردل

به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
نوشته های مرتبط

طرز تهیه جوانه گندم + 10 تا از خواص شگفت انگیز آن

10 تا از خواص و ویژگی های شگفت انگیز جوانه گندم دانه گندم، از معجزات جهان هستی و عصاره جوانی […]

طرز تهیه سرکه سیب محلی در منزل

سیب امام صادق(ع): اگر مردم می دانستند در سیب چیست، بیمارانشان را جز به آن درمان نمی کردند. بدانید که […]

طرز تهیه سرکه خَمری

امیرالمومنین علی علیه السلام می فرمایند : سرکه خمری بخورید که خود به خود فاسد شده و نه آنچه خودتان […]

طرز تهیه آش دانه کولانه

دانه کلانه طبق افسانه های اقوام غرب کشور موجودی خارق العاده است که بین مردم داستان های زیادی

طرز تهیه آبگوشت سنتی – دیزی سنگی

دیزی نوستالژی ترین غذای ایرانی که با گذشت سالیان متمادی هنوز هم خیلی پرطرفدار

طرز تهیه تاس کباب اردبیلی

تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی ما ایرانیان می باشد. غذایی که بخاطر وجود گوشت گوسفندی

طرز تهیه شَلَمین غذای محلی کردستان

شَلَمین یا شلم یکی از غذاهای محلی معروف و خوشمره استان کردستان است، در واقع این غذا یک نوع آش […]

طرز تهیه بُلوش خورش غذای محلی سیاهکل

سیاهکل یکی ازشهرستان های زیر مجموعه استان گیلان است. شهری با جاذبه های گردشگری فوق العاده فراوان

جدیدترین کالاها
دیدگاه های مطلب
0 دیدگاه برای این نوشته
ارسال یک دیدگاه