طرز تهیه زیتون پرورده اصل گیلان به روش ساده

طرز تهیه زیتون پرورده

  • 11 مرداد 1399
  • 0 نظر
  • admin
5/5 - (1 امتیاز)

زیتون پَرورده، گونه‌ای خوراک تهیه‌شده از زیتون و مواد دیگر است.زیتون پرورده ویژه استان های گیلان و زنجان و علی الخصوص شهرستان های رودبار و طارم (طارم پایتخت زیتون ایران) می باشد.در ایران از این خوراک بیشتر به عنوان چاشنی کنار غذای اصلی استفاده می‌کنند.

 

زیتون پرورده رودبار

مواد لازم:

زیتون ۵۰۰ گرم

مغز گردو آسیاب  شده ۲۰۰ گرم

چوچاق ۲ قاشق

جعفری ،گشنیز ،نعناع ۲قاشق

رب انار یک پیمانه یا ۶ قاشق

سیر ۴ عدد رنده شده

دانه انار نصف پیمانه  یا ۳ قاشق

نمک نصف قاشق

گلپر نصف قاشق

روغن زیتون ۸ قاشق

طرز تهیه زیتون پرورده :

ابتدا مغز زیتون ها را جدا کرده و بعد انرا ابکشی کرده تا طعم تلخی انها گرفته شود .پس از خشک شدن زیتون ها

سبزی ها را خورد کرده و در صورت دسترس نبودن سبزی چوچاق (سبزی شمالی)

می توان جعفری .گشنیز و نعناع را چرخ کرده و به مواد بزنیم.

بعد از اضافه کردن سبزی،گردو اسیاب شده  و رب انار و سیر رنده شده دانه های انار را ریخته و زیتون را به مواد اضافه کرده و مقداری روغن زیتون اضافه کرده و انرا مخلوط می کنیم.

پس از کمی مخلوط کردن نمک، گلپر و مابقی روغن زیتون را اضافه کرده و کاملاآن را مخلوط و میکس می کنیم و آن را داخل ظرف مورد نظر قرار داده  و روی آن را با انار و گردو و رب انار تزیین کرده و داخل یخچال قرار داده و بعد از ۲۴ ساعت ان را سرو و میل می کنیم.

می خواهم یک نکته جالب در مورد زیتون پرورده رودبار به شما بگویم، مواد لازم برای درست کردن زیتون پرورده همان مواد لازم برای مرغ شکم پر یا کال کباب گیلانی است.

امیدوارم این دسر فوق العاده را دست کنید و از خوردنش لذت ببرید.

کلیپ طرز تهبه زیتون پرورده

به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
5/5 - (1 امتیاز)
نوشته های مرتبط

فهرستی از ۱۰ غذای اصیل ایرانی

5/5 – (1 امتیاز) فهرستی از 10 غذای برتر ایرانی امروز یه مقاله از یک سایت بین المللی در زمینه […]

طرز تهیه 6 مدل رنگینک سالم و مقوی

طرز تهیه ۶ مدل رنگینک سالم و مقوی   رنگینک (۱)   مواد لازم :   ارده سیاه : ۱۰ […]

طرز تهیه 5 نوع کتلت خوشمزه و سالم

کتلت با سُس ارده برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   سیب زمینی : ۶ تا ۷ عدد پیاز درشت […]

طرز تهیه 3 مدل دلمه سالم و فوق العاده خوشمزه

دلمه فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   بادمجان دلمه ای : ۴ عدد […]

طرز تهیه ۵ نوع سکلات صبحانه گیاهی و مقوی

دسرهای گیاهی دسرها، به شکلهای مختلفی تهیه و عموما بعد غذا میل می شوند. دسرها عموما شیرین اند و نشاط […]

طرز تهیه 6 مدل شربت عسل مفید و فوق العاده خوشمزه

شربت عسل از دیرباز تاکنون بعنوان یک شربت مفرح و نشاط آور شناخته میشود،  و در عین حال بعنوان یک […]

دستورالعمل تهیه چند معجون گیاهی خوشمزه و فوق العاده پرانرژی

نمونه ای از غذاهای خام و اشتها آور جهت رژیم غذایی غذاهای جدید طبق متد دکتر (کلیور دهاوزر) غذاشناس نامی […]

طرز تهیه جوانه گندم + 10 تا از خواص شگفت انگیز آن

10 تا از خواص و ویژگی های شگفت انگیز جوانه گندم دانه گندم، از معجزات جهان هستی و عصاره جوانی […]

جدیدترین کالاها
دیدگاه های مطلب
0 دیدگاه برای این نوشته
ارسال یک دیدگاه