طرز تهیه تاس کباب اردبیلی

طرز تیهه تاس کباب

تاس کباب یکی از غذاهای محلی و سنتی ما ایرانیان می باشد.

غذایی که بخاطر وجود گوشت گوسفندی فوق العاده  مقوی و سرشار از فیبر و پروتئین است.

در واقع شما با خوردن تاس کباب هم به فواید غذاهای گوشتی می رسید هم از فواید گیاه خوری بهره مند می شوید.

چون در این غذای محلی هم از گوشت و هم از میوه جاتی مثل هویج و پیاز و سیر استفاده می شود.

بخاطر وجود گوشت گوسفندی (ترجیحا گوشت دنده) در این غذا طبع غذا طبعی گرم و تر خواهد داشت.

به همین دلیل از نظر طب سنتی غذایی مناسب برای بیمارانی است که از ضعف جسمانی رنج می برند.

طرز تهیه ساده وسریع تاس کباب اردبیلی

طرز تهیه تاس کباب محلی اردبیلی :

تاس کباب با توجه شرایط اقلیمی و آب و هوای هر منطقه دستورات طبخ متنوعی دارد.

ما در اینجا برای شما روش پخت این غذای محلی در اردبیل را آماده کرده ایم، با ما همراه باشید.

مواد لازم :

  • 6 عدد پیاز متوسط
  • نیم کیلو گوشت گوسفندی ترجیحا گوشت دنده
  • سیب زمینی 3 عدد
  • نمک، فلفل و ادویه مورد علاقه
  • سماق 300 گرم

روش پخت :

ابتدا یکی از پیازها را بصورت نگینی و ریز خرد میکنیم تا گوشت را داخل ان تفت دهیم.

سپس بقیه پیازها را بصورت حلقه حلقه خرد میکنیم.

در مرحله اول پیازها نگینی را سرخ میکنیم تا رنگ طلایی بخودش بگیرد بعد از آن گوشت ها را اضفه میکنیم و کمی تفت میدهیم.

سفارش گوشت گوسفندی از دیجی کالا

گوشت که مقداری تفت خوردو طعم دار شد حالا وقت اضافه کردن ادویه ها است (زرد چوبه و فلفل سیاه).

بعد از این مرحله پیازهای حلقه حلقه شده را به موادمان اضافه میکنیم.

لیست قیمت پیاز داخل دیجی کالا

نکته : رمز خوشمزگی این تاس کباب محلی در دو چیز است : یکی اضافه کردن پیازهای فراوان حلقه حلقه شده و دیگری سماق که بعنوان چاشنی اصلی به این غذا طعم فوق العاده ای می بخشد.

بعد از اضافه کردن پیازهای حلقه ای سماق را اضافه میکنیم، سماق علاوه بر طعم دهندگی، مصلح خیلی خوبی برای گوشت است.

و برای افرادیکه معده حساسی دارند و گوشت را بخوبی نمی توانند هضم کنند، سماق باعث هضم شوندگی و جذب سریع گوشت می شود.

در ادامه آب جوش را طوری اضافه میکنیم تا کاملا روی مواد را بپوشاند و اجازه می دهیم تا گوشت با حرارت ملایم شعله بپزد و کاملا جا بیافتد.

بعد از پخت گوشت نمک و سیب زمینی را اضافه میکنیم و اجازه می دهیم تا نیم ساعت دیگر غذا بپزد و کاملا جا بیافتد.

بعد از نیم ساعت غذای شما آماده سرو و میل کردن است. نوش جان

هر نوع ادویه ای که بخواهید داخل دیجی کالا موجوده

نحوه پخت تاس کباب اردبیلی

چند نکته مهم راجع به نحوه پخت :

  • این غذا را بدون گوشت هم میتوان تهیه کرد.
  • کسانی که دکتر آنها را از خوردن گوشت قرمز منع کرده است میتوانند گوشت مرغ را جایگزین گوشت قرمز کنند.
  • علاوه بر موادی که در دستور غذا ذکر شد میتوان از سبزیجاتی مثل هویج،آلو و به نیز استفاده نمود.
  • بجز پیازهای نگینی که برای تفت دادن گوشت استفاده می شوند بقیه سبزیجات باید بصورت درشت خرد و استفاده شوند.

طرز تهیه تاس کباب اردبیلی را از طریق کلیپ زیر میتوانید مشاهده کنید:

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *