- بدون رنگ مصنوعی
- بدون افزودنی
- بدون مواد نگهدارنده
لیست خرید 39 مدل چای ایرانی
- ۸ شهریور ۱۳۹۹
- 0 نظر
- admin
تاریخچه چای :
نوشیدن چای به بخشی ذاتی از زندگی روزمره تبدیل شده است و از هر گوشه زمین به واسطه فرهنگ ها و نسل های مختلف، انواع بسیار ارزشمندی از آن تولید می شود.
از قصه ها و افسانه ها و سفر در هفت دریا گرفته تا مراقب راهبان و جاسوسان گیاه شناس تا داستان های قاچاق و انقلاب، تاریخ این گیاه یکی از سفرهای حماسی است که در ماجرا و دسیسه غرق است.
بسیاری از روایات می گویند که چای به طور اتفاقی توسط امپراتور اسطوره ای چین بنام چن شن نونگ در 2737 سال قبل ازمیلاد، هنگامی که برگ های چای بطور اتفاقی در لیوان آب جوش آن ریخته شد، کشف شد.
ترکیب حاصل از برگ های چای و آب جوش نه تنها طعم خوبی داشت بلکه حواس را نیز تحریک می کرد، به همین دلیل خیلی سریع در بین مردم چین شناخته شد و استفاده از آن رواج پیدا کرد.
این گیاه در دوره سلسله هان گسترش یافت زیرا از این دوران در مقبره ها ظروف چای یافت شده است.
در اواخر قرن سوم ، چای به عنوان نوشیدنی شماره یک چین تبدیل شده بود، زیرا به دلیل مزایای سلامتی که به آن نسبت داده شده بود، مورد احترام قرار گرفت. هرچه زمان می گذشت، نوشیدن چای از عملکردهای صرفاً دارویی به کارکردهای اجتماعی لذت بخش تغییر پیدا می کرد.
سپس از چین به تبت، مغولستان، کره و ژاپن سرایت کرد و تا قرن هشتم، چینی ها چای خود را به سرزمین های عربی و غرب، ترکها، قبایل عشایر هیمالیا و به سراسر جهان ارسال کردند و در مسیر جاده ابریشم که از چین تا مدیترانه امتداد داشت، این گیاه را معامله می کردند.

چای ایرانی :
در ایران در زمان آقا محمد خان قاجار توسط وزیر آن کاشف السلطنه چای از انگلستان وارد ایران شد، در حالیکه قبل از آن در اکثر ایران قهوه خانه وجود داشت و نوشیدن قهوه رواج بیشتری داشت.
به همین دلیل خیلی از علمای طب سنتی چای را یک گیاه اصیل ایرانی نمی دانند و نوشیدن زیاد از حد آن را توصیه نمی کنند.
کشت این گیاه در منطقه شمال ایران بخصوص در گیلان و لاهیجان رواج زیادی دارد و بهترین برندهای چای ایرانی متعلق به این مناطق هستند.
خیلی از اطباء طب سنتی بر این باورند که این گیاه را نباید فرآوری کرد و استفاده از برگ سبز آن می تواند فواید بیشتری داشته باشد و استفاده از نمونه سیاه یا همان چای فرآوری شده نه تنها سودمند نخواهد بود بلکه به مرور زمان مشکلات جسمی و روحی فراوانی را برای فرد ایجاد خواهد کرد.
البته متاسفانه در حال حاضر بعلت استفاده مکرر و بیش از حد از سموم و آفت کش های گیاهی در مزارع چای، باعث شده است این گیاه از حالت ارگانیک خود خارج شود و حتی برگ های سبز آن نیز تبدیل به گیاهی مضر و خطرناک شود.
توصیه های طب سنتی در رابطه با مصرف چای :
بیشتر از 4 فنجان چای و یاقهوه در روز ننوشید. چای خالص طبیعی که هیچگونه تصرفاتی در آن نشده باشد چنانچه برگ آن در آزمایشگاه تجزیه نمایند از مواد زیر تشکیل شده است.
تئین، مرفین، کوکائین، کدئین، تانن و مازو
هر کدام از این ترکیبات یک سهم مهلک وخطرناک و قبض کننده معده است یعنی یبوست می آورد.
در معده ایجاد رطوبت حاره می نماید که به دستگاه گوارش و ترشحات لوزالمعده ضرر می رساند و انسان را زرد و لاغر می نماید.
دانشمندان کشف کرده اند که چای تشعشعات رادیواکتیویته دارد و به همین جهت برای بدن انسان مضر است و افراط در مصرف آن تولید مرض تیسم می کند.
که علایم آن طپش قلب، عصبانیت، بی خوابی و اضطراب، لاغری و یبوست است و اسید اوریک را در بدن زیاد و تولید نقرس می نماید.
باید بدانید که عامل موثر در این گیاه تئین است این ماده در بدن روی سلسله اعصاب ودستگاه قلب و دوران خون اثر می کند.
عملکرد تئین در بدن :
وقتی تئین وارد بدن شد فعالیت سلول های عصبی را زیاد می کند و موجب رفع خستگی می گردد و نیز کارهای فکری را تسهیل نموده و قدرت و فعالیت سلول های مغز را زیاد میکند.
عمل تئین روی دستگاه گردش خون عبارت از بالا بردن فشار خون و تشدیدانقباض عضله قلب که آن هم موجب رفع خستگی و فعالیت مجدد سلول های بدن می شود.
تئین در بدن تولید اسید اوریک می نماید و وجود این مواد در ایجاد سنگ کلیه موثر می باشد.
کسانی که دچار نقرس و سنگ کلیه هستند خوردن چای بیماری آنها را تشدید میکند و بی میلی و بی حوصلگی برای آنان ایجاد میکند.
دکتر احمد صبورادو بادی استاد دانشگاه سمپاشی معتقد است که اشخاصی که خیلی از زیاد از این نوشیدنی استفاده می کنند بعد از مدن مدیدی بعلت ترشح مداوم اسید معده دچار زخم معده و اثنی عشر، التهاب مخاط معده و غیره می شوند.
به همبن در اغلب بیماری های مذکور پرهیز کامل از چای مخصوصا چای پرررنگ توضیه شده است.
زمانهایی که نباید «چای» نوشید :
🔸چای سبز از اثرات آنتیاکسیدانی بسیار خوبی برخوردار است اما طبق دستور طب ایرانی این نوشیدنی سودازا بوده و مصرف زیاد و طولانیمدت آن توصیه نمیشود.
🔹چای سیاه نیز نوشیدنی مفیدی است اما باید توجه کنید که در آن از رنگ مصنوعی و طعمدهندههای مصنوعی استفاده نشده باشد.
🔸هنگام مصرف چای سیاه باید چای به صورت کمرنگ میل شود، همچنین بهتر است از یک ساعت قبل از غذا و تا یک ساعت پس از صرف غذا از مصرف چای پرهیز کنیم.
🔹صرف چای کمرنگ مفید بوده اما به دلیل اینکه مزاج آن گرم و خشک است، مصرف زیاد آن باعث سودازایی بدن خواهد شد.
🔸به طور مثال فردی که به بیماری MS مبتلا است از لحاظ طب سنتی بدن وی مزاج سرد و مرطوب دارد که برخی از افراد برای گرم کردن بدن وی داروهای گرم و خشک درجه سه و چهار تجویز میکنند که این داروها شاید در طی روزهای اول تأثیر خوبی داشته باشند اما با گذشت زمان بیماری فرد تشدید خواهد شد.
🔹همچنین توجه داشتید باشید که برخی با تبلیغ چایهای لاغری به دنبال گمراه کردن افراد هستند که در این زمینه نیز اگر از داروهای گیاهی درجه سه و چهار در اینگونه چایها استفاده شده باشد بهتر است قبل از مصرف با طبیب متخصص مشورت کنید.
جایگزین خوب چای :
🔸 استفاده از پره های وسط گردو به صورت دم کرده باعث کنترل دیابت و قند خون می شود و جایگزین خوبی برای چای است.
بهترین طریقه مصرف چای ایرانی از نگاه طب سنتی ایرانی از زبان دکتر کردافشاری :

چای سیاه چای رفاه لاهیجان مدل قلم مقدار ا کیلوگرم
-
وزن1000 گرم
-
وزن بستهبندی1000 گرم
-
نوع چایسیاهقلم
-
نوع بستهبندیبستهای
-
شماره پروانه بهداشت4850
-
نقاط قوت این محصول طبق نظر سنجی کاربران :

بسته چای سیاه رفاه لاهیجان مدل شکسته ممتاز زرین
-
وزن340 گرم
-
وزن بستهبندی400 گرم
-
ابعاد بستهبندی12x8x16 سانتیمتر
-
نوع چایشکسته , سیاه
-
نوع بستهبندیبستهای
-
شماره پروانه بهداشت4850

چای سیاه گلستان مدل ارل گری مقدار 225 گرم
-
وزن225 گرم
-
وزن بستهبندی261 گرم
-
ابعاد بستهبندی18 × 12 × 7.5 سانتیمتر
-
نوع چایارل گری , سیاه
-
نوع بستهبندیبستهای
-
معطربله
-
شماره پروانه بهداشت16/18161
-
سایر توضیحاتمدت زمان لازم برای دمکشیدن 7 تا 8 دقیقه
-
چای سیاه 100% خارجه باروتی با طعم برگاموت
-
دستچینی از بهترین برگ های چای مزارع سیلان
-
تحت لیسانس نام توینینگز انگلستان

چای سیاه مهمان دوست - 1 کیلوگرم
یکی از رایج ترین انواع چای در بین خانواده های ایرانی چای سیاه است. معمولا برای دم کردن مقداری از آن را داخل قوری آب جوش ریخته و به مدت 10 تا 15 دقیقه اجازه می دهند تا دم بکشد اصولا این نوع چای سریعتر از بقیه دم میکشد و مناسب برای مواقعی است که نیاز اضطراری به مصرف داریم. چای سیاه مهمان دوست برای دسترسی مصرفکنندگان به چای مرغوب ارائه شده و آن را در بسته 1 کیلوگرمی بستهبندی کرده اند تا مصرفکنندگان به این ماده غذایی بهراحتی دسترسی داشته باشند.

چای ماچا ماچانو بسته 30 عددی
گیاه چای ماتا در ژاپن کشت می شود، 2تا 4 هفته طول میکشد تا ساقه های این چای آماده چیدن شوند. پس از برداشت دستی، قسمتهای شیرین برگ چای بخاردهی و خشک شده و سپس بوسیله آسیابهای سنگی مخصوصی، پودر شده که ماچا نامیده میشود. بر اساس مطالعات موسسه ملی سلامت و دانشگاه Tufts امریکا، در سال 2004، ماچا سرشار از آنتی اکسیدان است و تاثیرات مثبتی روی جریان خون و سیستم عصبی بدن دارد.
همچنین از آنجایی که ماچا به صورت پودر است و برخلاف چای سبز نیازی به دَم کردن ندارد، تمام برگ مصرف شده و در نتیجه فواید بسیار بیشتری نسبت به چای سبز دارد. به طور میانگین یک فنجان ماچا از نظر مواد مغذی برابر با ۱۰ فنجان چای سبز دم شده معمولی است.

چای کله مورچه کنیا شهرزاد - 500 گرم
-
وزن500 گرم
-
وزن بستهبندی545 گرم
-
ابعاد بستهبندی18.5 × 8.5 × 12.5 سانتیمتر
-
نوع چایکله مورچه
-
نوع بستهبندیبستهای
-
معطرخیر
-
طعمدارخیر
-
سایر توضیحاتچای کله مورچه ای
-
دستچین بهترین مزارع کنیا

جعبه چای رابسین بسته 64 عددی
چای رابسین بعلت بسته بندی خیلی شیک و ساده، مناسب برای سفر، پیکنیک، مهمانی و موقعیتهای مشابه هستند. نوع بسته بندی به گونهای است که از خود بسته می توان به عنوان قاشق همزن استفاده نمودبرای ما ایرانیها هیچ چیز به اندازه مصرف یک لیوان چای خوش عطر و خوش طعم بعد از یک روز کاری پر تلاش، لذت بخش نخواهد بود.
طریقه مصرف: هر بسته را به مدت 3 تا 5 دقیقه در آب جوش قرار دهید.

چای ماسالا شاهسوند مقدار 250 گرم
-
وزن250 گرم
-
وزن بستهبندی254 گرم
-
ابعاد بستهبندی22x16x5 سانتیمتر
-
نوع چایماسالا
-
نوع بستهبندیبستهای
-
معطربله
-
طعمداربله
-
شماره پروانه بهداشت50/19947

چای سیاه ارل گری توینینگز مقدار 450 گرم
چای سیاه ارل گری توینینگز با عصاره برگاموت معظر شده است و برای مصرف روزانه و رفع خستگی مناسب است.
وزن این محصول 450 گرمی است.
خوش طعم و خوش عطر بودن از نقاط قوتی است که کاربران دیجی کالا به آن اشاره کرده اند.

چای دو غزال مدل Pure Ceylon بسته 500 گرمی
چای سیاه در ایران بسیار پرطرفدار و پر استفاده است و خیلیها به هر بهانهای یک وعده چای مینوشند. چای در میهمانیها هم جرئی از فرهنگ جدانشدنی ما ایرانی ها شده است. این محصول «دو غزال» که 500 گرم از چای سیاه را در خود دارد به این زودیها تمام نمیشود و اگر خانواده پرجمعیتی هستید یا میهمان دارید، انتخاب مناسبی خواهد بود. اگر میخواهید کافئین کمتری مصرف کنید اما سطح انرژیتان بالا برود، چای بنوشید.

چای کیسه ای ترکیبی گلستان مدل Black Line بسته 60 عددی
استفاده از چای های کیسه ای بعلت زمان بر بودن دم کشیدن چای های معمولی بسیار رایج شده است براحتی با قرار دادن یککیسه داخل یک لیوان آب جوش میتوان یک چای خوش طعم و خوش عطر داشت.
اما عیب چای های کیسه ای این است که تنوع خیلی کمی دارند و استفاده مداوم از یک نوع برای خیلی از مردم خیلی خوشایند نیست.
از این رو گلستان مجموعهای متنوع از چای کیسهای تولید کرده است که هر سلیقهای را پوشش میدهد و میتواند تجربهای لذتبخش از چای کیسهای، برای افراد ایجاد کند.

چای دکترسینا مدل لاغری بسته 100 عددی

چای دو غزال مدل Super Ceylon بسته 500 گرمی
-
وزن500 گرم
-
وزن بستهبندی560 گرم
-
ابعاد بستهبندی17 × 11.5 × 8 سانتیمتر
-
نوع چایشکسته , سیاه
-
نوع بستهبندیبستهای
-
معطربله
-
طعمدارخیر
-
محل کشتهندوستان
-
ارگانیکخیر

چای سیاه سیلان ممتاز طبیعت مقدار 450 گرم
چای تنوع بسیاری زیادی دارد که معمولا بر اساس محل کشت نامگذاری میشوند.
سیلان هم ازاین قضیه مستثنی نیست و چون در منطقه سریلانکا کشت و برداشت میشود، سیلان نام نهاده شده است.
این چای بدلیل طعم تندی تندی که دارد بسیار پرطرفدار شده است.

چای چکش سبز عماد مقدار 500 گرم
-
وزن500 گرم
-
وزن بستهبندی550 گرم
-
ابعاد بستهبندی7x11x15 سانتیمتر
-
نوع چایسبز
-
نوع بستهبندیبستهای
-
طعمدارخیر
-
شماره پروانه بهداشت22/ظ/1133

چای کلکته هندوستان شهرزاد مقدار 500 گرم
-
وزن500 گرم
-
وزن بستهبندی545 گرم
-
ابعاد بستهبندی18.5 × 8.5 × 12.5 سانتیمتر
-
نوع چایکلکته
-
نوع بستهبندیبستهای
-
محل کشتهندوستان
-
شماره پروانه بهداشت56/10847

چای سیاه سنتی انگلیسی توینینگز مقدار 450 گرم
این محصول ازترکیب چندین نوع چای متنوع و با کیفیت تولید شده است به همین دلیل یکی از برترین برندها می باشد.
چای سیاه سنتی انگلیسی توینینگز مقدار 450 گرم با عطر طبیعی و طعم منحصر به فرد، ترکیبی از چای مرغوب سیلان و هندوستان است.