طرز تهیه آبگوشت سنتی – دیزی سنگی

طرز تهیه آبگوشت دیزی سنگی به روش سنتی

دیزی نوستالژی ترین غذای ایرانی که با گذشت سالیان متمادی هنوز هم خیلی پرطرفدار و خوشمزه است.
تا جایی که خیلی از رستوران های قدیمی به لطف ارائه دیزی هنوز هم سرپا هستند.

حتی برخی از رستوران های قدیمی بلطف مهارت در پخت دیزی و سرو آبگوشت های خوشمزه و معروف تبدیل به دیزی سرا  شده اند.

و تخصصی در زمینه پخت آبگوشت سنتی فعالیت می کنند.

طرز تهیه یک آبگوشت چرب و خوشمزه

در این پست تصمیم داریم یک ترکیب عالی و طرز تهیه یک آبگوشت چرب و خوشمزه را به شما آموزش دهیم.

مواد لازم جهت پخت آبگوشت دیزی سنگی :

  • گوشت گوسفندی به همراه دنبه نیم کیلو
  • نخود و لوبیا هر کدام نصف پیمانه (هم نخود و هم لوبیا را از شب قبل خیسانده و چند بار آب آن را عوض می کنیم تا نفخ آنها گرفته شود.)
  • سیب زمینی متوسط 2 عدد
  • گوجه فرنگی یک عدد
  • لیمو عمانی 4 عدد
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری
  • پیاز نگینی بزرگ 1 عدد
  • دارچین و فلفل سیاه هر کدام یک قاشق چایخوری
  • نمک و زرد چوبه هم به مقدار نیاز
[irp posts=”1470″ name=”طرز تهیه تاس کباب اردبیلی”]

مراحل پخت و آماده سازی دیزی سنگی :

ابتدا لیموها را از چند ساعت قبل داخل آب خیسانده و داخل آنها را شکاف می دهیم تا کاملا نرم و آماده پخت شوند.

سپس ابتدا دنبه ها را جداگانه داخل قابلمه ریخته و کمی تفت می دهیم تا روغن پس بدهد.

بعد گوشت را همراه پیاز اضافه میکنیم تا به همراه دنبه و روغن دنبه کمی تفت بخورد.

لیست قیمت انواع گوشت گوسفندی در دیجی کالا

توجه کنید به هیچ عنوان روغن دیگری اضافه نکنید و همان روغن دنبه برای تفت دادن مواد کفایت میکند.

زمانیکه پیاز مقداری سبک و آب آن گرفته شد رب را اضافه مکنیم و آنقدر با گوشت و پیاز تفت می دهیم تا رنگ رب باز شود.

بعد از اینکه رنگ رب به تمام ترکیب اضافه شد، زردچوبه را اضافه میکنیم و دوباره کمی تفت می دهیم.

در ادامه فلفل و دراچین را هم اضافه میکنیم.(توجه داشته باشید در این مرحله نمک را اضافه نمی کنیم چون باعث میشود تا گوشت دیرتر بپزد.)

بررسی و خرید انواع ادویه جات از دیجی کالا

در مرحله بعد نخود و لوبیا را هم اضافه میکنیم و برای بار آخر کمی تفت می دهیم.

در این مرحله ترکیب آماده است و ما می توانیم آن را به دیزی سنگی انتقال دهیم.

ترکیب را داخل دیزی سنگی می ریزیم و داخل آن آب جوش میریزیم و اجازه می دهیم2 تا 3 ساعت با حرارت ملایم بپزد.

نکته : چنانچه خواستید مواد داخل دیزی را از شب تا صبح روی اجاق بگذارید تا بپزد حتما باید از 3 پایه یا شعله پخش کن استفاده کنید.

بعد از 2 ساعت سیب زمینی و گوجه فرنگی و نمک را اضافه میکنیم و اجازه میدهیم 30 تا 40 دقیقه دیگربپزد تا آبگوشت کاملا جا بیافتد.

بعد از 40 دقیقه آبگوشت دیزی سنگی آماده سرو می باشد. (نوش جان)

این آبگوشت خوشمزه را می توانید همراه دوغ و سیر ترشی یا زیتون میل کنید.

سفارش سریع انواع حبوبات از دیجی کالا

طرز تهیهیک آبگوشت سنتی خوشمزه و چرب و چیلی

 

مراحل طرز تهیه آبگوشت سنتی را در زیر میتوانید مشاهده کنید :

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *