دسرهای گیاهی
دسرها، به شکلهای مختلفی تهیه و عموما بعد غذا میل می شوند.
دسرها عموما شیرین اند و نشاط خوبی به شخص میدهند
در این بخش، طرز تهیه شکلات صبحانه کاملا خام که از عطر و طعم بسیار خوبی برخوردارند، برای شما بیان خواهد شد.
این دسرها، بسیار خوشمزه و خوش خوراک و همچنین خوش آب و رنگ است و از خوردن آن لذت می برید.
این دسرها همچنین انرژی زا هستند و با مصرف آن، نشاط و انرژی خوبی به دست خواهید آورد.
برای درست کردن این نوع دسرها، ابتکار عمل و ذوق و سلیقه نیاز است تا بتوان دسر خوشمزه ای را درست کرده و مورد استفاده قرار داد.
غذاهایی که از خوردن آنها لذت می برید، موجب سلامتی و تندرستی و نشاط می شود؛ در مقابل غذاهایی که انسان از خوردن آن لذت نمی برد، نباید مصرف کند تا دچار کسالت و بیماری نشود.
این مطلب را در ذهن خود داشته باشید که ارزش انسان به غذایی است که میخورد؛ زیرا نوع غذا در افکار و رفتار و منش انسان اثر فوق العاده ای دارد و می تواند او را به تعالی برساند و یا او را به قهقرا سوق دهد.
متأسفانه در جامعه کنونی با تبلیغاتی که انجام میدهند، فرهنگ مردم به سوی مصرف غذاهای بی محتوا متمایل شده و خوردن این نوع غذاها به صورت عادت درآمده است.
در این مقاله برای شما طرز تهیه 5 نوع شکلات صبحانه گیاهی و سالم را آماده کرده ایم.
امیدوارم با تهیه این صبحانه های خوشمزه سلامتی را برای خود و خانواده خود به ارمغان بیاورید.
شکلات صبحانه با ارده و فندق
مواد لازم
- ارده سفید : ۶ قاشق غذاخوری
- عسل طبیعی : ۱ قاشق غذاخوری
- پودر فندق : 1 قاشق غذاخوری
طرز تهیه
- ارده را در ظرف مناسب چینی بریزید و سپس عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قوام پیدا کند.
- سپس پودر فندق را روی شکلات بریزید و بعد مورد استفاده قرار دهید.
- این شکلات را می توانید با یک لیوان شیر بادام میل کنید و از طعم آن لذت ببرید، این شکلات، انرژی زا و بسیار مقوی است.
بررسی و خرید انواع شکلات صبحانه از دیجی کالا
شکلات صبحانه با ارده و پودر پسته و کاکائو
مواد لازم
- ارده سفید : ۶ قاشق غذاخوری
- عسل طبیعی : ۱ قاشق غذاخوری
- پودر کاکائو خالص : یک قاشق چای خوری
- پودر پسته : یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
- ارده را در ظرف مناسب چینی بریزید و سپس عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قوام پیدا کند.
- سپس، پودر کاکائو را روی شکلات بریزید و دوباره هم بزنید تا خوب مخلوط شود.
- اکنون، میتوانید پودر پسته را روی شکلات بریزید و بعد مورد استفاده قرار دهید.
- این شکلات را میتوانید با یک لیوان شیر بادام میل کنید و از طعم آن لذت ببرید، این شکلات، بسیار انرژی زا، مقوی و خوشمزه است.
شکلات صبحانه با ارده و پودر نارگیل و گردو
مواد لازم
- ارده سفید : ۶ قاشق غذاخوری
- عسل طبیعی : یک قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل : یک قاشق غذاخوری
- پودر گردو : یک قاشق مرباخوری
- هل ساییده : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه
- ارده را در ظرف مناسب چینی بریزید و سپس عسل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قوام پیدا کند.
- پودر نارگیل، گردو و هل را خوب مخلوط کنید و روی شکلات بریزید و تزیین کنید.
- اکنون، می توانید شکلات مورد استفاده قرار دهید. این شکلات را میتوانید با یک لیوان شیر بادام میل کنید و از طعم آن لذت ببرید، این شکلات، بسیار انرژی زا، مقوی و خوشمزه است.
شکلات صبحانه با ارده و شیره خرما
مواد لازم
- ارده سفید : ۶ قاشق غذاخوری
- عسل طبیعی : یک قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل : یک قاشق غذاخوری
- پودر گردو : یک قاشق مرباخوری
- هل ساییده : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه
- ارده را در ظرف مناسب چینی بریزید و سپس عسل و پودر شکری وانیل را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قوام پیدا کند.
- سپس، پودر نارگیل، پسته و گردو را روی شکلات بریزید و تزیین کنید.
- اکنون، می توانید شکلات مورد استفاده قرار دهید. این شکلات را میتوانید با یک لیوان شیر بادام میل کنید و از طعم آن لذت ببرید، این شکلات، بسیار انرژی زا، مقوی و خوشمزه است.
شکلات صبحانه با ارده و طعم وانیل
مواد لازم
- ارده سفید : ۶ قاشق غذاخوری
- شیره خرما : یک قاشق غذاخوری
- پودر نارگیل : یک قاشق غذاخوری
- پودر گردو : یک قاشق مرباخوری
- هل ساییده : نصف قاشق چای خوری
طرز تهیه
- ارده سیاه را در ظرف مناسب چینی بریزید و سپس شیره خرما را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا قوام پیدا کند.
- پودر نارگیل، گردو و هل ساییده را خوب مخلوط کنید و روی شکلات بریزید و تزیین کنید.
- اکنون، می توانید آن را مورد استفاده قرار دهید. این شکلات را میتوانید با یک لیوان شیر بادام میل کنید و از طعم آن لذت ببرید،
این شکلات، بسیار انرژی زا، مقوی و خوشمزه است.
این شکلات برای افرادیکه ناراحتی گوارشی دارند نیز بسیار مفید است و نظم زیبایی به گوارش شخص میبخشد و به او آرامش و سکون میدهد.
توجه :
ارده سیاه، در حقیقت همان کنجد با پوست است که آسیاب شده و به همین خاطر رنگ آن تیره و سیاه می باشد و بیشترین کلسیم را دارد.
اگر به همین شکل استفاده شود.
بهترین غذا برای پوکی استخوان، آرتروز، ساییدگی استخوان، دیسک و فتق دیسک است.
با نعمت های خوب خداوند سبحان، آرامش و شادی را همراه داشته باشید و شاکر نعمت های خوب خداوند باشید.
منبع : کتاب ارمغان الهی نوشته دکتر جمشید خدادادی