طرز تهیه روغن دنبه از زبان دکتر خیراندیش

شاید تعجب کنید اما بر خلاف طب پزشکی، طب سنتی با روغن دنبه موافق هست.چون خواص زیادی دارد.

برخلاف گفته های برخی از پزشکان، از مصرف روغن های حیوانی هیچ ترسی نداشته باشید.

آیا واقعا “روغنهای حیوانی” مانند روغن زرد،‌ شحم گاوی، دنبه و … که در گذشته‌های نه چندان دور، روغن اصلی مصرفی مردم کشورمان بوده است، برای انسان و سلامتی مضر بودند؟

یکی از بهترین روغن هایی که همه حکما تاکید دارند که برای گرمی و نرمی و انبساط کلیه ها خیلی مفید است روغن دنبه می باشد.

چنانچه بخوریم کلیه را گرم و چنانچه بصورت مالیدنی استفاده شود کلیه را نرم می کند.

روغن دنبه باعث کاهش کلسترول بد خون و افزایش کلسترول خوب، تقویت قوای بدن، ضد افسردگی و پاکسازی روده، درمان پوکی استخوان بخصوص جوش خوردن محل شکستگی و هیچگاه در رگ ها رسوب نمی کند.

چند تا سوال در مورد روغن دنبه :

  • آیا مصرف این روغن در هر سنی مجاز است، از کودک گرفته تا فرد بزرگسال ؟

پاسخ : سن مصرف، از کودکی تا ۴۰ سال و افرادیکه بالای ۴۰ سال دارند ولی ورزش میکنند میتوانند از آن استفاده کنند.

  • با هر نوع بیماری اعم از گرفتگی_قلب و عروق؟ با اینکه فرد چند تا فنر تو رگهای قلب گذاشته؟

پاسخ : نه، این افراد میتوانند از روغنی که از کره‌ی گاو یا گوسفند گرفته شده استفاده کنند.

4 روش طرز تهیه روغن دنبه :

1- روش اول :

جهت تهيه روغن دنبه باید اول دنبه را ریز ریز کنید و شب تا صبح آن را در آب نمک دریای رقیق بگذارید و صبح آن را آبکش کرده و در ظرفی بریزید و داخل آن، بسته به حجمش یک تا دو لیوان آب بریزید و روی اجاق گاز قرار داده و شعله را خیلی کم کنید تا به صورت سوزنی و آهسته داغ بشود.

برای گرفتن بوی دنبه، میتوانید از مواد خوش بو همچون هل، دارچین، گلاب یا پوست پرتقال و امثال آن استفاده کنید، سپس بعد از آماده شدن آن را از صافی رد کنید تا شفاف بشود. البته بهترین روش بوگیری دنبه این هست که پس از بیرون آوردن از آب نمک دریا، اضافه آب را دور ریخته و دنبه را با شیر محلی گاو بگذارید بتدریج بجوشد و چند عدد هل اضافه کرده و برای اینکه رنگ طلایی بگیره زردچوبه بریزید.

خرید انواع روغن حیوانی از دیجی کالا

2- روش دوم :

4 کیلو دنبه

یک لیوان سرکه

2 لیوان ماست

2 عدد پیاز و 6 عدد هل تازه به صورت چرخ شده، با حرارت ملایم، بعد از شش ساعت روغن می اندازد.

3- روش سوم :

برای از بردن بوی دنبه، زمانیکه روی آتش هست به ازاء هر سه کیلو دنبه یک لیتر شیر اضافه کنید. دقت کنید برای شلعه ور نشدن ظرف، آن را از روی آتش بردارید. سپس آنقدر حرارت دهید تا حجم شیر افزوده شده از بین برود.

محصول بدست آمده مایعی زرد رنگ میشود که بوی بد هم ندارد.

4- روش چهارم :

در این روش دنبه که کمی به روغن آمد، ابتدا به ازای هر 4کیلو دنبه، چهار لیوان سرکه بریزید. کمی که گذشت سه لیوان ماست بریزید. دو عدد سیب و دو عدد پیاز و یک لیوان گلاب را هم ده دقیقه آخر اضافه کنید.

به این ترتیب روغن شما بو و طعم دلپذیری میگیرد.

 

 

 

طرز تهیه روغن دنبه به روش دکتر خیراندیش :

  •  4 کیلو دنبه
  •  لیوان ماست
  • یک لیوان سرکه
  •  14 عدد هل

همه مواد را به همدیگر ذوب کرده سپس صاف کرده و استفاده می کنیم. (کاملا بی بو و زلال)

* نکته قابل توجه :

تفاله باقی مانده از تهیه دنبه اگر سوخته و سیاه نشده باشد، خوردنش اشکالی ندارد ولی مواد سوخته را اصلاً نباید خورد چرا که تولید خلط بد میکند.

 

کلیپ طرز تهیه روغن دنبه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *