طرز تهیه ۶ مدل رنگینک سالم و مقوی
رنگینک (۱)
مواد لازم :
ارده سیاه : ۱۰ قاشق غذاخوری
رطب سیاه : ۵۰ گرم
پودر نارگیل : ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو : ۵۰ گرم
طرز تهیه :
- ابتدا، مغز گردو را خیس نمایند تا مواد آلرژی زای آن از بین برود و چند بار آب آن را عوض کنید.
- سپس، هسته رطبها را خارج کنید و یک چهارم مغز گردو را درون رطب ها قرار دهيد.
- اکنون، ظرف مناسبی انتخاب کنید و ۲ تا ۳ قاشق غذاخوری ارده در کف ظرف بریزید، طوری که همه سطح ظرف را بپوشاند.
- اکنون، می توانید رطب ها را در ظرف به طور منظم بچینید تا یک ردیف کاملا پر شود.
- بعد مقداری پودر نارگیل را روی رطبها بپاشید.
- دوباره چند قاشق ارده روی رطب ها بریزید و دوباره رطب ها را روی ارده بچینید و سپس پودر نارگیل روی رطبها بریزید و این کار را ادامه دهید تا بقیه پودر نارگیل تمام شود.
- در آخر، ظرف را درون یخچال قرار دهید تا خنک شده و سفت شود. این دسر را میتوانید بعد از غذا میل کنید و از طعم زیبای آن لذت ببرید.
فواید این دسر :
این دسر، برای افرادی که پوکی استخوان و آرتروز و دیسک و فتق دیسک دارند، بسیار مفید است. این دسر به خاطر داشتن روغن و کلسیم و فسفات و ویتامین D۳ موجب جذب کلسیم شده و کسالتها را برطرف خواهد نمود.
رنگینک (۲)
مواد لازم
ارده سیاه : ۱۰ قاشق غذاخوری
رطب زرد : ۵۰۰ گرم
پودر نارگیل : ۲ قاشق غذاخوری
مغز گردو : ۵۰ گرم
عسل : ۱۵۰ گرم
آرد برنج قهوه ای : ۳ قاشق غذاخوری
پودر هل سبز ساییده : ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه :
- ابتدا، مغز گردو را خیس نمایید تا مواد آلرژی زای آن از بین برود و چند بار آب آن را عوض کنید.
- سپس، هسته رطبها را خارج کنید و یک چهارم مغز گردو را درون رطبها قرار دهید.
- عسل را با آرد برنج قهوه ای و پودر هل ساییده، خوب مخلوط کنید تا کاملا یکنواخت شود.
- چند قاشق غذاخوری ارده در کف ظرف مناسبی بریزید و بعد رطبها را به روال قبل بچینید.
- چند قاشق غذاخوری ارده را روی رطبها بریزید و بعد یک لایه از مخلوط عسل و آرد برنج را که قبلا آماده کرده اید، روی رطبها قرار دهید و به همین شکل کار را ادامه دهید.
- بعد از اتمام کار، پودر نارگیل را روی مواد بپاشید و در ظرف را ببندید و در کناری قرار دهید تا این مواد در هم نفوذ کند و طعم دار شود.
این رنگینگ، فوق العاده خوشمزه است و انرژی لازم را به شما خواهد داد و از خوردن آن لذت خواهید برد.
رنگینک ( ۳ )
مواد لازم
ارده سیاه : ۱۰ قاشق غذاخوری
رطب زرد :۵۰۰ گرم
پودر نارگیل : ۲ قاشق غذا خوری
مغز گردو: ۵۰ گرم
عسل : ۱۵۰ گرم
آرد جوانه گندم : ۳ قاشق غذا خوری
پودر هل سبز ساییده : ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
- ابتدا، مغز گردو را داخل رطبها قرار دهید.
- سپس، عسل را با آرد جوانه گندم و پودر هل ساییده خوب مخلوط کنید تا کاملا یکنواخته شود.
- چند قاشق غذاخوری ارده در کف ظرف مناسبی بریزید و بعد رطبها را به روال قبل بچینید.
- چند قاشق غذاخوری ارده را روی رطبها بریزید و بعد یک لایه از مخلوط عسل و آرد جوانه گندم که قبلا آماده کرده اید را روی رطبها قرار دهید و به همین شکل کار را ادامه دهید.
- بعد از اتمام کار، پودر نارگیل را روی مواد باشید و در ظرف را ببندید و در کناری قرار دهید تا این مواد در هم نفوذ کرده و طعم دار شود.
این رنگینک فوق العاده خوشمزه است و انرژی لازم را به شما خواهد داد و از خوردن آن لذت خواهید برد.
فواید این دسر :
ضمنا این رنگینک، برای افرادی که دچار ضعف اسپرم هستند بسیار مؤثر است و با مداومت در استفاده از آن، این مشکل برطرف خواهد شد.
رنگینک (۴)
مواد لازم
ارده سیاه : ۱۰ قاشق غذا خوری
رطب زرد : ۲۵۰ گرم
رطب سیاه : ۲۵۰ گرم
پودر نارگیل : ۲ قاشق غذا خوری
مغز گردو : ۵۰ گرم
عسل طبیعی : ۲ قاشق غذا خوری
آرد جوانه گندم : ۳ قاشق غذا خوری
پودر هل سبز ساییده : ۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه
- ابتدا، ارده را با آرد جوانه گندم و پودر هل سبز خوب مخلوط کنید.
- سپس، مغز گردو را ریز خرد کنید با رطب ها و مخلوط ارده و آرد جوانه گندم همه را خوب مخلوط کنید و در ظرف مناسبی قرار دهید.
- پودر نارگیل را روی مخلوط بپاشید و روی رنگینک را سلفون بکشید و در جای مناسبی قرار دهید.
این رنگینک، فوق العاده خوشمزه است و انرژی لازم را به شما خواهد داد و از خوردن آن لذت خواهید برد.
ضمنا این رنگینک، برای افرادی که دچار ضعف اسپرم هستند، بسیار مؤثر است و با مداومت در استفاده از آن، این مشکل برطرف خواهد شد.
فواید این دسر
این دسر، برای افرادی که از پادرد و کمردرد رنج میبرند، بسیار مفید است.
رنگینک ( ۵ )
مواد لازم
ارده سیاه : ۱۰ قاشق غذا خوری
رطب سیاه : ۵۰۰ گرم
مغز گردو : ۵۰ گرم
پودر نارگیل : ۲ قاشق غذا خوری
پودر پسته : ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
- مغز گردو را به چهار قسمت مساوی تقسیم نمایید و بعد هسته های خرما را خارج و گردو را جایگزین کنید و در ظرف مناسبی بچینید.
- بعد، ارده را طوری روی رطبها بریزید که همه سطح آنها را بپوشاند.
- در خاتمه، پودر نارگیل را روی رنگینک بریزید و پودر پسته را در وسط آن به عنوان تزیین بریزید.
- ظرف را در جای مناسبی قرار دهید تا طعم دار شود. اکنون، میتوانید آن را مورد استفاده قرار دهید و از خوردن آن لذت ببرید و بانشاط شوید.
فواید این دسر
این دسر، برای افرادی که ار یبوست مزاج رنج می برند، بسیار مفید است و حرارت و انرژی خوبی را ایجاد می کند.
رنگینک ( ۶ )
مواد لازم
خرمای خشت و کنار تخته : ۲ کیلوگرم
ارده سفید : ۱ لیوان
روغن زیتون بکر : نصف استکان
پودر نارگیل : ۳ قاشق غذا خوری
مغز بادام پوست کنده : ۲۰ عدد
پودر پسته : ۱ قاشق مربا خوری
طرز تهیه
- ابتدا، هسته خرماها را خارج کرده و در ظرف مناسبی بچینید.
- نصف لیوان ارده، روی خرماها بریزید و بعد آنها را با چرخ گوشت چرخ کنید.
- سپس، بقیه ارده و روغن زیتون و پودر نارگیل را به آن بیافزایید و خوب مخلوط کنید تا خمیر یکنواختی به دست آید.
- اکنون، آن را در ظرف مناسبی پهن کنید و با پشت قاشقی که با روغن زیتون چرب کرده اید؛ خوب صاف کنید و بادام های پوست کنده را روی رنگینک قرار دهید.
- در خاتمه پودر پسته را در مرکز آن بریزید. اکنون، روی آن سلفون کشیده و در جای مناسبی قرار دهید و به موقع آن را مورد استفاده قرار دهید.
این دسر، نسبت به دسرهای دیگر سفت و خوشمزه تر است.