خرید 25 نوع از بهترین برنج های بازار

برنج برای اولین بار در دره رودخانه یانگ تسه کشت شد. بیشترین برنج جهان در چین، هند، پاکستان، اندونزی، بنگلادش، ویتنام، تایلند، میانمار، فیلیپین و ژاپن تولید می شود. کشاورزان آسیایی 92 درصد کل تولید برنج جهان را تولید می کنند.

بیش از نیمی از مردم این سیاره برنج را به عنوان یک غذای اصلی استفاده می کنند، این بدان معناست که بخش عمده ای از رژیم غذایی آنها را تشکیل می دهد.

برنج دانه ای مشهور است که امروزه قوت و غذای اصلی بسیاری از مردم جهان است، در کتب حکما بهترین برنج را برنج ایرانی ذکر کرده اند زیرا نسبت به سایر برنج ها دارای لزوجت کمتری است.

همچنین در طعم و مزه نیز لذیذترین آنها به شمار می رود.

خرید بهترین برنج ایرانی

 

برنج از منظر طب سنتی :

طبیعت برنج در درجه دوم خشک است و در حرارت ئ برودت معتدل است.

در کتب آمده است اگر برنج را با آب بجوشانند، جرم برنج ایجاد برودت در درجه اول و آب مطبوخ آن ایجاد حرارت در درجه اول می نماید.

به این دلیل خیلی از حکمای طب قدیم طبیعت برنج را معتدل در نظر میگرفتند.

برنج اگر به تنهایی مصرف شود از نظر غذایی ارزش زیادی ندارد(قلیل الغذا) ولی اگر با شیر یا شکر پخته شود و یا همراه آنها خورده شود ارزش غذایی آن بسیار بیشتر (کثیرالغذا) می شود.

برنج گاهی بعنوان عامل درمان کننده، و اغلب بعنوان کمک درمان  به کار میرود. از آنجا که انواع برنج دارای خواص قابضه است از آن می توان در درمان اسهال، اسهال دموی، اختناق رحم و بیماری کلیه و مثانه استفاده کرد.

برخی خواص درمانی برنج از منظر طب سنتی :

  • خوردن آرد برنج که بسیار پخته شده باشد با پیه گرده بز، برای بیماران مبتلا به اسهال شدید، اسهال دوایی بی نهایت موثر است.
  • خوردن آب مطبوخ برنج که مثل ماء الشعیر تهیه شده باشد، مسکن قوی برای درد معده است.
  • خوردن برنج با شیر تازه به مقدار مساوی به مدت ده روز، در تقویت تولید منی مجرب حکماست.
  • طلای برنجبرای بیماری کلف و آثار باقی مانده از بثورات و جراحات بسیار مفید و اثر بخش است.
  • ضماد برنج با پیه برای سر باز کردن دمل ها دارویی کارساز است.
  • آرد برنج برای ترمیم جراحات  تازه، داروی مجرب حکماست.

میزان مصرف برنج در هفته چقدر باشد ؟

سوالی که برای همه ما پیش آمده این است که برنج با این همه خواص را چقدر در هفته میتوان مصرف کرد. آیا مصرف روزمره برنج مفید است؟

در پاسخ این سوال باید گفت برنج غذای خوبی است اما به شرطی که غذای روزمره نشود،خوردن برنج سفید بطور منظم و روزانه خطر ابتلا به دیابت را افزایش می دهد چون برنج سفید دارای شاخص گلیسمی بالایی است، به این معنی که می تواند باعث افزایش ناگهانی سطح قند خون شود.

سایر کربوهیدرات های نشاسته ای سفید، مانند نان سفید، ماکارونی سفید و سیب زمینی سفید نیز در صورت مصرف به صورت مداوم ، تأثیر مشابهی خواهند داشت.

به همین دلیل محققان پیشنهاد میکنند که اولا غلات کامل (سبوس دار) را به جای کربوهیدرات سفید انتخاب کنید ثانیا بهتر است برنج سفید در هفته یک یا دوبار استفاده شود و جانب اعتدال رعایت شود.

مصرف برنج بصورت پلو سرسفره اکثر خانواده های ایرانی مرسوم است. ولی همانطور که گفته شد مصرف آن بصورت روزمره مضراتی از جمله چاقی و دیابت را به همراه خواهد داشت.

حال این سوال پیش می آید که بیمارانی که درگیر اضافه وزن هستند و یا مبتلا به دیابت هستند چگونه از برنج استفاده کنند تا مضرات کمتری برای آنها داشته باشد؟

پاسخ این است که:

✔️  تا جایی که می‌توانید مقدار و دفعات مصرف برنج را کم کنید.

✔️ برنج را بصورت دمی و غیرآبکش مصرف نکنید.

✔️  ترجیحاً برنج را به صورتهای زیر مصرف کنید.

الف. هویج پلو (بدون شکر، همراه با خلال نارنج و پیاز) به‌علاوه زیره و قدری زرشک

ب.‌شویدپلو (ترجیحاً با شوید تازه، بصورت ساده یا همراه لوبیای چشم‌بلبلی که چندساعت در آب خیسانیده شده باشد).

ج. سبزی‌پلو (شامل سبزی‌های تره، جعفری، گشنیز، شنبلیله، ساقه سیر یا کمی سیر)

✔️ نکته دیگر اینکه همراه برنج، ماست یا ماست‌ و خیار نخورید.

آب برنج راز زیبایی زنان کره ای :

برای نرم و منعطف کردن پوست از آب برنج استفاده کنید

برای قرن ها زنان آسیایی ازاین روش برای افزایش زیبایی پوست و مو خود استفاده کرده اند روزانه صورت وموهای خودرا با آب برنج شستشو دهید.

آیا این مطلب صحیح است؟؟

نظر سرکار خانم کوچکی کارشناس زیبایی و بدنسازی را در این خصوص جویا شدیم؟

بله… منتهی برنجی که آبکش میکنن، آب برنج برای نرم کنندگی پوست و تقویت مو به عنوان ماسک مو موثراست.

اگر آب برنج رو با شیر قاطی کنید و صورت رو بشورید روشن کننده پوست و خاصیت نرم کننده دارد.

برای مو هم بعد از شستن در آخر آبکشی بریزید روی سر، برای تقویت موی سر و جلوگیری میکنه از موخوره و خاصیت نرم کنندگی دارد.

نحوه ساخت ماسک برنج برای صورت

 

 

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *