طرز تهیه مرغ کریسپی

  • ۱۹ مرداد ۱۳۹۹
  • 0 نظر
  • admin

مرغ کریسپی یک وعده غذایی با ارزش است که تنها در 30 دقیقه در خانه قابل تهیه است! ترد، خوشمزه و پر از عطر و طعم لیمو عسل.

اگر به دنبال یک شام سریع و آسان برای درست کردن در طول هفته هستید ، این دستور العمل مناسب برای تهیه است.

طرز تهیه مرغ کریسپی همراه با سس عسل

این وعده غذایی را می توان به راحتی در یک تابه و فقط در 30 دقیقه انجام داد. گوشت مرغ ترد می شود و در یک سس لیمو عسل شیرین و چسبناک پوشانده می شود. پوست تازه لیمو طعم فوق العاده ای به غذا می بخشد! این وعده غذایی است که من هرگز نمی توانم از آن خسته شوم.

همچنین می توانید طعم ها را به دلخواه خود تغییر داده و آن را با سایر گوشت ها درست کنید. اگر گوشت گوسفند و گاو را دوست دارید ، این دستور غذا به همان اندازه عالی عمل می کند. به این ترتیب، می توانید در تمام هفته از یک کاسه غذای خوشمزه و با کیفیت رستوران لذت ببرید.

نکات مهم برای درست کردن مرغ ترد با سس عسل و لیمو :

  • شما باید از گوشت مرغوب و ترجیحاً ارگانیک استفاده کنید ، در این حالت من از ران مرغ ارگانیک استفاده کردم.
  • این دستور غذا همچنین با گوشت سینه مرغ بسیار مفید خواهد بود.
  • پوشاندن مرغ به طور یکنواخت با نشاسته ذرت بسیار مهم است، این به عنوان پوششی برای مرغ عمل می کند و به آن بافت ترد می دهد.
  • حتما از روغن نباتی یا کانولا برای سرخ کردن مرغ استفاده کنید. روغن زیتون رنگی تیره تر به مرغ سرخ شده می بخشد. (البته اگر سلامتی برای شما مهم تر است از روغن زیتون استفاده کنید و در حرارت ملایم تفت دهید.)
  • مرغ را سرخ کنید تا رنگ طلایی آن روشن شود.
  • استفاده از سیر و زنجبیل تازه (نه پودر) بسیار مهم است، طعم فوق العاده ای به آن می بخشد.
  • شما می توانید مقداری پوسته های فلفل قرمز به سس داغ اضافه کنید ، بستگی به ذائقه خود شما دارد.
  • برای سالم تر شدن ظرف را از ذرت و پرتقال آن پر کنید. مرغ را قهوه ای کرده و به سس اضافه کنید. ترد نخواهد بود ، اما هنوز هم طعم خوشمزه خواهد داشت.

طرز تهیه مرغ کریسپی

سوالات متداول در مورد این غذا :

1. با مرغ عسل لیمو چه سرو کنیم؟

من عاشق سرو آن با برنج سفید یا قهوه ای هستم. همچنین، مخلوط کردن آن با سبزیجات بخارپز مانند کلم بروکلی یا هویج نیز شگفت انگیز است.

2. چگونه آن را نگهداری کنیم؟

می توانید آن را از قبل تهیه کرده و بعداً آن را ذخیره کنید. ابتدا بگذارید کاملاً خنک شود. سپس آن را به یک ظرف دربسته منتقل کنید و تا 4 روز داخل یخچال و فریزر میتوانید نگهداری کنید.
وقتی آماده سرو شد، آنرا برای چند دقیقه در مایکروویو گرم کنید تا گرم شود.

طرز تهیه مرغ ترد همراه با سس عسل و لیمو :

زمان آماده سازی: 15 دقیقه
زمان پخت : 15دقیقه
مدت زمان کل پخت : 30 دقیقه

مواد لازم :

1  عدد سینه مرغ خرده شده
1/3 لیوان آرد ذرت
1/2 فنجان روغن کانولا
3 عدد سیر خرد شده
1 قاشق غذاخوری زنجبیل چرخ کرده
1/2 قاشق چایخوری تکه های فلفل قرمز

مواد سس :

2 قاشق غذاخوری سس سویا
1/2 فنجان عسل
پوست یک لیمو بزرگ
آب نصف لیمو ترش
1/2 فنجان آب
1 قاشق غذاخوری آرد ذرت

طرز تهیه :

در یک کاسه بزرگ، ران مرغ را با چاه ذرت ذرت ریخته و هر قطعه آن را در ذرت فرو کنید. کنار بگذارید.
تمام مواد “سس” را به یک کاسه اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا ترکیب شوندسپس کنار بگذارید.
روغن نباتی یا روغن زیتون را روی یک تابه بزرگ روی حرارت متوسط ​​قرار دهید.
پس از داغ شدن روغن ،مرغ را اضافه کرده و روی حرارت متوسط ​​سرخ کنید تا ترد و طلایی شود.
مرغ را از روی ماهیتابه بردارید، یک قاشق غذاخوری روغن را نگه دارید و بقیه را کنار بگذارید.
پوسته های سیر، زنجبیل و فلفل قرمز را در قابلمه اضافه کنید و حدود 30 ثانیه روی حرارت کم بپزید، تا زمانی که بوی سیر نرسد. به طور مداوم هم بزنید و مراقب باشید زیرا پوسته های سیر و فلفل قرمز به سرعت می سوزند.
سپس مرغ را به قابلمه اضافه کنید.
سس درون کاسه را سریع هم بزنید و آن را به قابلمه اضافه کنید.
به مدت 30 ثانیه تا یک دقیقه خوب هم بزنید تا کاملا مرغ را بپوشاند.
با پیاز خرد شده سبز ، دانه کنجد و جوشانده لیمو تازه چاشنی بزنید.
بلافاصله با برنج سرو کنید.

کلیپ طرز پخت این غذا

به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
نوشته های مرتبط

فهرستی از ۱۰ غذای اصیل ایرانی

فهرستی از 10 غذای برتر ایرانی امروز یه مقاله از یک سایت بین المللی در زمینه گردشگری براتون اماده کردم. […]

طرز تهیه 6 مدل رنگینک سالم و مقوی

طرز تهیه ۶ مدل رنگینک سالم و مقوی   رنگینک (۱)   مواد لازم :   ارده سیاه : ۱۰ […]

طرز تهیه 5 نوع کتلت خوشمزه و سالم

کتلت با سُس ارده برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   سیب زمینی : ۶ تا ۷ عدد پیاز درشت […]

طرز تهیه 3 مدل دلمه سالم و فوق العاده خوشمزه

دلمه فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   بادمجان دلمه ای : ۴ عدد […]

طرز تهیه ۵ نوع سکلات صبحانه گیاهی و مقوی

دسرهای گیاهی دسرها، به شکلهای مختلفی تهیه و عموما بعد غذا میل می شوند. دسرها عموما شیرین اند و نشاط […]

طرز تهیه 6 مدل شربت عسل مفید و فوق العاده خوشمزه

شربت عسل از دیرباز تاکنون بعنوان یک شربت مفرح و نشاط آور شناخته میشود،  و در عین حال بعنوان یک […]

دستورالعمل تهیه چند معجون گیاهی خوشمزه و فوق العاده پرانرژی

نمونه ای از غذاهای خام و اشتها آور جهت رژیم غذایی غذاهای جدید طبق متد دکتر (کلیور دهاوزر) غذاشناس نامی […]

طرز تهیه جوانه گندم + 10 تا از خواص شگفت انگیز آن

10 تا از خواص و ویژگی های شگفت انگیز جوانه گندم دانه گندم، از معجزات جهان هستی و عصاره جوانی […]

جدیدترین کالاها
دیدگاه های مطلب
0 دیدگاه برای این نوشته
ارسال یک دیدگاه