طرز تهیه بُلوش خورش غذای محلی سیاهکل

  • ۷ شهریور ۱۳۹۹
  • 0 نظر
  • admin
1.5/5 - (2 امتیاز)

سیاهکل یکی ازشهرستان های زیر مجموعه استان گیلان است. شهری با جاذبه های گردشگری فوق العاده فراوان که دل هر گردشگر و مسافری را می برد.

جنگل های سر به فلک کشیده و درختان صنوبر زیبا در دل کوهستان انسان رابه فضای روح نواز و زیبایی می برد.

این منطقه علاوه بر جاذبه های جغرافیایی زیبایی که دارد از نظر غذایی هم دارای فرهنگ بکر و اصیلی است.

پخت و طبخ انواع غذاهای ساده و خوشمزه محلی در این منطقه نیز خیلی مشهور و معروف است.

با شما هستیم با معرفی یکی از غذاهای محلی سیاهکل به اسم بُلوش خورش.

طرز تهیه بلوش خورش

 

بُلوش خورش محلی سیاهکل

از جالب ترین و اصیل ترین غذاهایی که در منطقه سیاهکل درست میشود همین بلوش خورشت است، بُلوش یا وُلُش به زبان محلی یعنی تمشک و در واقع این غذا خورشت تمشک است، در یک روز بارانی زیبا ربابه خانم و حاج بانو از اهالی روستای نرگس لات در منطقه سیاهکل این بلوش خورش خوشمزه رو درست کردند.

غذایی کاملا طبیعی بدون هیچگونه افزودنی اضافی و سرشار از ویتامین و کلسیم، در این غذا از سیر بعنوان طعم دهنده طبیعی می شود که بر هیچکس فواید و خواص سرشار سیر پوشیده نیست.(یک ضد عفونی کننده فوق العاده قوی و کارساز)

———————————————————
Named after the local name for Mulberry, Bolosh stew is a highly overlooked and underrated Iranian dish that originates in Gilan
Mrs. Robabe has been so kind as to make us this stew in a beautiful rainy day.
To make “Khorsh-e-Bolosh”, you will need garlic, oil, eggs, mulberry, turmeric, and some seasoning.
Hope you enjoy this video as much as we enjoyed the dish.

 

پایه این غذای محلی هم از تمشک هست، میوه ای جنگلی که درمنطقه سیاهکل بصورت خودرو بدست می آید و به وفور یافت می شود، تمشک میوه ای است که رنگ دانه های قرمز داخل آن برای بدن خیلی مفید است.

علاوه بر مواد ذکر شده سیر، روغن، تخم مرغ، تمشک، زردچوبه، نمک، فلفل و شکر مواد مورد نیاز این خورشت است.

طرز تهیه بلوش خورش

برای تهیه این غذا پلو را که بصورت جداگانه درست می کنیم، سپس ابتدا سیرهه را خرد کرده و با زردچوبه تفت میدهیم سپس تخم مرغ و نمک و فلفل را اضافه می کنیم، هنگامی که تخم مرغ ها همراه سیر تفت خورد در مرحله آخر تمشک ها را اضافه میکنیم و کمی تفت می دهیم تا عطر و بوی تمشک ها به سیرو تخم مرغ اضافه شود.

به شما پیشنهاد می کنم کلیپ نجوه پخت این غذای محلی را که توسط حاج بانو و ربابه خانم تهیه می شود را مشاهده کنید، زیرا هم نحوه پخت را مشاهده کرده اید هم از فضای بارانی و دل انگیز روستای نرگس لات منطقه سیاهکل لذت برده اید.

به نظر شما این پست خوب بود؟ اگر پسندیدید حتما امتیاز دهید!
1.5/5 - (2 امتیاز)
نوشته های مرتبط

فهرستی از ۱۰ غذای اصیل ایرانی

فهرستی از 10 غذای برتر ایرانی امروز یه مقاله از یک سایت بین المللی در زمینه گردشگری براتون اماده کردم. […]

طرز تهیه 6 مدل رنگینک سالم و مقوی

طرز تهیه ۶ مدل رنگینک سالم و مقوی   رنگینک (۱)   مواد لازم :   ارده سیاه : ۱۰ […]

طرز تهیه 5 نوع کتلت خوشمزه و سالم

کتلت با سُس ارده برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   سیب زمینی : ۶ تا ۷ عدد پیاز درشت […]

طرز تهیه 3 مدل دلمه سالم و فوق العاده خوشمزه

دلمه فلفل و بادمجان و گوجه فرنگی برای ۶-۷ نفر   مواد لازم:   بادمجان دلمه ای : ۴ عدد […]

طرز تهیه ۵ نوع سکلات صبحانه گیاهی و مقوی

دسرهای گیاهی دسرها، به شکلهای مختلفی تهیه و عموما بعد غذا میل می شوند. دسرها عموما شیرین اند و نشاط […]

طرز تهیه 6 مدل شربت عسل مفید و فوق العاده خوشمزه

شربت عسل از دیرباز تاکنون بعنوان یک شربت مفرح و نشاط آور شناخته میشود،  و در عین حال بعنوان یک […]

دستورالعمل تهیه چند معجون گیاهی خوشمزه و فوق العاده پرانرژی

نمونه ای از غذاهای خام و اشتها آور جهت رژیم غذایی غذاهای جدید طبق متد دکتر (کلیور دهاوزر) غذاشناس نامی […]

طرز تهیه جوانه گندم + 10 تا از خواص شگفت انگیز آن

10 تا از خواص و ویژگی های شگفت انگیز جوانه گندم دانه گندم، از معجزات جهان هستی و عصاره جوانی […]

جدیدترین کالاها
دیدگاه های مطلب
0 دیدگاه برای این نوشته
ارسال یک دیدگاه